|

Ya Navarro, ya Boumsong

Navarro, Sevilla ile bonservis problemini pazartesiye kadar çözerse Beşiktaşlı, aksi takdirde ibre Boumsong'a dönecek.

Engin Albayrak
00:00 - 30/06/2007 Cumartesi
Güncelleme: 01:13 - 30/06/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Ya Navarro, ya Boumsong
Ya Navarro, ya Boumsong

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş prensipte anlaştığı Javi Navarro'ya pazartesi gününe kadar süre verdi. Bu futbolcuyla görüşen Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, bu futbolcunun kulübü Sevilla'yı şu ana kadar ikna edemediğini belirterek, kendisine bonservis sorununu çözmek için pazartesi gününe kadar süre verdiklerini söyledi. Siyah-beyazlılar, İspanyol futbolcudan olumsuz yanıt alması halinde Juventus'tan ayrılan ve kulüp arayan Jean Alain Boumsong ile görüşecek.


TEPKİDEN ÇEKİNİYORLAR

Sevilla'dan yıllık 900 bin euro alan ve siyah-beyazlıların seneliği 1.9 milyon euro'dan 2+1 yıllık anlşma yaptığı Navarro'nun Beşiktaş'a gelmekte ısrarlı olduğu ancak Sevilla yönetiminin ise kaptanlarını sattıkları zaman taraftarların tepkisinden çekindiği öğrenildi. Sevilla'nın kaptan Navarro için Beşiktaş'tan 5 milyon euro bonservis bedeli istediği iddia edildi. Beşiktaş bu transferin gerçkleşmeme ihtimaline karşı da Juvestuslu Jean-Alain Boumsong için çalışmalarını hızlandırdı.


GÖRÜŞME SALI GÜNÜ

Boumsong ile salı günü görüşecek siyah-beyazlılar, önce Fransız futbolcuyla, daha sonra da kulübüyle masaya oturacak. Juventus ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncuya İspanya'dan da teklifler olduğu öğrenildi. Öte yandan Futbol Şube Sorumlusu Celattin Kolot, Beşiktaş TV'ye transferle ilgili yaptığı açıklamada, “Yerli transferini kapattık. Savunma için de iki ünlü oyuncuyla anlaştık, haber bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

17 yıl önce