|

Ya Quintero Ya Cardona

Sarı-lacivertliler, Portekiz ekibi Porto ve Meksika ekibi Monterrey'in yıldızlarından birisini kadrosuna katmayı planlıyor. Porto ile iyi ilişkiler içinde olan teknik direktör Vitor Pereira, Juan Quintero'ya daha sıcak bakıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/06/2016 Cuma
Güncelleme: 02:50 - 24/06/2016 Cuma
Yeni Şafak

Orta sahaya 10 numara arayışlarını sürdüren F.Bahçe aradığı ismi Portekiz'de buldu. Bu isim Porto'nun 23 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu Juan Quintero. Geçen sezon Fransa'nın Rennes takımında kiralık oynayan Quintero için Portekiz ekibiyle temas kuran sarı-lacivertliler, kiralama teklifinde bulundu. Teknik direktör Vitor Pereira da ilişkilerinin iyi olduğu Porto Başkanı Pinto da Costa ile görüşerek transfer için kolaylık gösterilmesini istedi. F.Bahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım ve idari menajer Hasan Çetinkaya önümüzdeki günlerde Portekiz'e giderek bu transferi bitirmeye çalışacak. Quintero, Rennes'te 14 maçta 1 gol ve 2 asistlik bir performans sergilemişti.



ALTERNATİF CARDONA


F.Bahçe'nin gündemindeki diğer isim Kolombiya Milli Takımı'ndan Edwin Cardona. Sarı-lacivertliler, geçen yıl 4 milyon Euro'ya Meksika ekibi Monterrey'e transfer olan 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti. Genç futbolcuyu izleyen scout ekibi de Cardona'nın F.Bahçe'nin orta sahasında hücumu yönlendirecek çok özellikli oyuncu olduğu yönünde rapor verdi.



Meireles veTopuz'a teşekkür


F.Bahçe Kulübü, sözleşmeleri yenilenmeyen Raul Meireles ve Mehmet Topuz'a takıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada, Meireles ve Mehmet Topuz'a teşekkür mektubu iletildiği belirtilerek "Kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılı dolu günler geçirmelerini dileriz" ifadeleri kullanıldı.



#Vitor Pereira
#Juan Quintero
8 yıl önce