|

Ya Rodallega ya Konate

Sezonun ikinci yarısında, ilk devrede gol yollarında yaşadığı sıkıntıları yaşamak istemeyen bordo-mavililer, Akhisar Belediyespor'dan Hugo Rodallega ve Sion'dan Moussa Konate üzerine yoğunlaştı. İki futbolcudan biri kadroya katılacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:40 - 9/01/2017 Pazartesi
Yeni Şafak

Süper Lig'in ilk yarısında rakip fileleri 12 kez havalandıran Trabzonspor, ligin en az gol atan ikinci takımı olarak devre arasına girdi. Bu durumun farkında olan teknik heyet ve yönetim, savunma hattına yaptıkları transferlerin ardından şimdi de forvet takviyesi yaparak gol yollarındaki sıkıntıyı gidermek istiyor. Bu bölge için çalışmalarını sürdüren bordo-mavililerin listesindeki alternatif isimlerin sayısını 2'ye indirdiği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin, Akhisar Belediyespor'da forma giyen Hugo Rodallega ile İsviçre'de Sion forması giyen Moussa Konate arasında bir tercih yapacağı belirtildi.



İKİYE BÖLÜNDÜLER


Yönetim içerisinde bir grup 23 yaşındaki Konate'nin transfer edilmesini isterken, karşı taraf ise doğrudan sahaya çıkarak takıma direkt katkı sağlayacağını düşündükleri ve ligi de yakından tanıyan 31 yaşındaki Rodallega'nın alınması gerektiğinde ısrar ediyor. Transferde elini çabuk tutmak isteyen bordo-mavililerde yönetimin bu hafta içerisinde forvet transferini sonuçlandırmayı planladığı belirtilirken, bu iki oyuncudan birinin takıma katılması bekleniyor.


#Trabzonspor
#Rodallega
#Konate
7 yıl önce