|

Yakın arkadaşı Galatasaray yolunda!

Mustafa Denizli'nin istediği orta saha tipine uyan Nigel De Jong'un, Milan'dan ayrılmak istemesi ve Sneijder'in yakın arkadaşı olması bu transferin gerçekleşme ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Yeni Şafak
17:06 - 13/12/2015 Pazar
Güncelleme: 17:21 - 13/12/2015 Pazar
Diğer

Hamza Hamzaoğlu'nun ardından göreve gelen Mustafa Denizli, orta sahaya Felipe Melo'yu aratmayacak bir isim istediğini yönetime iletti. Sarı-kırmızılılar da bu talimat üzerine somut adımlar atmaya başladı. Listenin ilk sırasında, Milan'da top koşturan Nigel De Jong'ın adı vardı.



Amk Spor'da yer alan habere göre; 31 yaşındaki futbolcu sezon başında Florya'ya kadar gelmişti. Ancak dönemin teknik direktörü Hamzaoğlu, Melo'nun kalacağını düşününce De Jong'a düşük bir ücret teklif edildi. Hollandalı yıldız bunun üzerine elden kaçmıştı. Melo ise transferin son gününde Inter'in yolunu tuttu.






De Jong formayı unuttu

Fakat De Jong, Milan'da aradığı ortamı bulamadı. Ligin ilk 3 haftasında 90 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, sonra bir anda teknik patron Mihajlovic'in kara listesine girdi. 27 Eylül'den bu yana tek bir dakika bile süre alamayan De Jong, ocak ayında ayrılmak istiyor. Milan da hocasının sildiği bir oyuncuya senelik 3 milyon Euro ödemekten yana değil. Galatasaray'ın aradığı mücadeleci orta saha tipine aynen uyan De Jong, Sneijder'le çok yakın arkadaş. Tüm bunlar üst üste eklendiğinde, De Jong'un en azından kiralanmasına kesin gözüyle bakılıyor.



#de jong
#transfer
#sneijder
#galatasaray
8 yıl önce