|

Yalçın Ayhan Ankragücü'nde

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Ankaragücü, Osmanlıpsor’un 36 yaşındaki tecrübeli stoperi Yalçın Ayhan’la 1 yıllık ön sözleşme imzaladı.

Yeni Şafak
09:37 - 12/07/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:46 - 12/07/2018 Perşembe
IHA
Ayhan başkent ekibiyle imzaladı.
Ayhan başkent ekibiyle imzaladı.

MKE Ankaragücü, Süper Lig’in tecrübeli savunma oyuncusu Yalçın Ayhan ile 1 yıllık ön sözleşme imzaladı.

Beştepe Tesisleri’ne gelerek kendisini sarı-lacivertli camiaya bağlayan ön sözleşmeye imza attıktan sonra duygu ve düşüncelerini ifade eden Yalçın Ayhan, "Profesyonel futbol hayatımda hep Ankaragücü taraftarlarına imrenmişimdir, artık onlarla birlikteyim, heyecanlıyım" dedi.


"Burayı seçmemdeki en büyük etken taraftarlardır"

Geçen sezon yaşanan şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eden Ayhan, "Büyük bir camiaya geldim bunun bilincindeyim. Tarihi bir kulüp ve muhteşem taraftarlarımız var. Bu muhteşem taraftarın Süper Lig’de karşısına çıkacağım için mutlu ve huzurluyum. Birçok Süper Lig ekibinden teklif gelmesine rağmen maddiyatı önemsemeden bu tarihi kulüp önceliğim oldu. Ankaragücü hak ettiği ligdedir ve daha da başarılı olmak için bütün gücümle savaşacağım Futbol hayatı boyunca seyrederken büyük haz aldığım o muhteşem taraftarların şimdi arkamda olduğunu hissetmek bana ayrı bir motive olacaktır. Burayı seçmemdeki en büyük etken manevi güç olan büyük Ankaragücü taraftarlarıdır İnşallah onları utandırmayacağım" ifadelerini kullandı.

#Yalçın Ayhan
#Ankaragücü
6 yıl önce