|

Yanal beni tanımıyor

F.Bahçe Teknik Direktörü, Trabzonspor çalıştırıcısını çok iyi tanıdığını ancak Ersun Yanal’ın kendisini teknik adam olarak bilmediğini söyledi. Trabzonspor maçını kazanacaklarını savunan İsmail Kartal, rakiplerinin hala F.Bahçe’nin oyun sistemini anlayamadığını ileri sürdü

Yeni Şafak
04:00 - 2/02/2015 Pazartesi
Güncelleme: 23:19 - 1/02/2015 Pazar
Diğer
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Cumartesi günü oynanacak derbi öncesi sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, geçen yıl birlikte çalıştığı Ersun Yanal’a mesaj gönderdi. Karabükspor ile oynanan maç sonunda basın ile sohbet eden genç teknik adam, “Yanal ile hafta sonunda rakip olarak karşılaşacaksınız?” sorusuna “Ben Yanal’ı çok iyi tanırım, iyi dostumdur. Aramızda şöyle bir fark var. Ben Yanal’ın nasıl bir insan olduğunu, nasıl teknik direktör olduğunu biliyorum ama o benim nasıl teknik direktör olduğumu bilmiyor” sözleriyle derbi öncesi iddiasını ortaya koydu ve Ersun Yanal’a mesaj gönderdi. Trabzonspor Teknik Direktörü’yle iyi dost olduklarını hatırlatan İsmail Kartal, “İnsan olarak birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve çok iyi arkadaşız. Polemikler yapılmasını istemiyorum” şeklinde konuştu. 

Sow ve Emenike hakkında da açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Sow çok iyi çalışıyor ve hep takımına katkı sağlamak istiyor. Emenike de çok çalıştı. Attığı golle güveni geldi. Artık saha içinde kendinden daha emin ve istekli bir Emenike'yi herkes görecek” değerlendirmesinde bulundu.

Kendisinin gemi aldığı yönünde iddialar sorulması üzerine İsmail Kartal, şu ifadeleri kulandı: “Benim ne bu kadar param var ne de bu kadar zamanım. Bütün gücümle Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için çalışıyorum. Bu tür polemiklere beni çekenler tamamen art niyetli insanlardır” dedi. Rakiplerin hala Fenerbahçe’nin oyun sistemini anlayamadığını belirten genç teknik adam, “Hafta sonunda Trabzonspor ile oynayacağız. Derbide saha ve seyirci avantajı bizden yana. Kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

Gol dersi aldı suskunluk bitti

Fenerbahçe’de 90 gün sonra Karabük- spor maçında gol atan Emenike’nin suskunluğuna son vermesinde geçen hafta içinde aldığı özel gol dersleri etkili oldu. Attığı gol sonrası sevincini dile getiren Nijeryalı forvet, “Üzerimdeki baskı gitti. Bana inanan ve güvenenleri mahcup etmediğim için mutluyum. İlk kez rahat bir uyku uyudum. Kendimi daha iyi hissediyorum” ifadelerini kullandı. 


 


F.Bahçe'den Dzeko için çılgın teklif

Bugün sona erecek transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak için son kozlarını oynayan Fenerbahçe'nin Manchester City'nin golcüsü Edin Dzeko için 12 milyon Sterlin'i gözden çıkardığı iddia edildi. Dünyaca ünlü haber portalı ESPN, sarı-lacivertli takımın Dzeko'yu kadrosuna katmak için maddi şartları zorladığı, bu sezon İngiliz ekibinde istediği kadar forma şansı bulamayan Boşnak futbolcunun da F.Bahçe'nin teklifine sıcak baktığını öne sürdü. Bu sezon Premier Lig'de yalnızca 6 kez ilk 11'de başlama fırsatı yakalayan Dzeko, takımıyla çıktığı 13 maçta 2 gol attı. 

#Fenerbahçe
#Trabzonspor
#Ersun Yanal
#İsmail Kartal
9 yıl önce