|

Yanal'dan ilk emir: Haydi salona

Trabzonspor'da salı günü göreve başlayan Ersun Yanal, takımına yaptırdığı 3 antrenmandan sonra futbolcularında kuvvete dayalı eksiklik görünce 4'üncü çalışmayı, salona aldı.

Yeni Şafak
12:50 - 14/11/2014 Cuma
Güncelleme: 12:55 - 14/11/2014 Cuma
DHA

Ersun Yanal, milli arayı fırsat bilerek takıma kondisyon yüklemesi yapmaya başladı. Bordo mavili takımla 3 antrenmana çıkan Ersun Yanal, takımdaki kuvvet eksikliği yüzünden Trabzonsporun bu sabah idman sahasında yapılacak antrenmanda değişikliğe gitti.


İDMAN GAZETECİLERE AÇIKTI AMA

İlk 15 dakikası basın mensuplarına açılacağı bildirilen çalışması öncesi, basın mensupları Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki sahaya alındı. Ancak son anda Ersun Yanalın çalışmayı salona aldığı açıklanınca medya mensupları da geri dönmek zorunda kaldılar.



Antrenmana çıkmak için hazırlanırken Ersun Yanalın talimatını öğrenen futbolcular da kondisyon salonunun yolunu tuttu. Performans antrenörü Noyan Dülekin hazırladığı program dahilinde futbolcular, fizyoterapistler ve antrenörlerin eşliğinde ısınmanın ardından kuvvet çalışması gerçekleştirdiler. Bordo mavili takım, yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın ardından dinlenmeye çekildi.

Trabzonspor, akşam saat 18.00de ise sahada taktik ağırlıklı bir çalışmayla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Bu arada teknik direktör Yanalın bu sabah kulübün sağlık sponsoru olan hastanede sağlık kontrolünden geçtiği öğrenildi.


ERSUN YANAL BUGÜNKÜ AÇIKLAMAYI GELECEK HAFTA PERŞEMBE GÜNÜNE BIRAKTI

Ersun Yanalın imza töreninde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından bugün yapılacağı açıklanan basın toplantısını 20 Kasım Perşembe günü yapacağı öğrenildi. Bu toplantıda, özellikle hakkında son dönemlerde ortaya atılan teşvik primi iddialarına sert şekilde yanıt vermesi beklenen Yanalın Trabzonspordaki hedefleri ve takımın durumuyla ilgili de açıklama yapacağı belirtildi. Yanal basın toplantısının hemen ardından Galatasaray maçı için takımla birlikte İstanbula hareket edecek.

 
#ersun yanal
#trabzonspor
#hacıosmanoğlu
9 yıl önce