|

Yaralı Beşiktaş Kasımpaşa önünde

Şampiyonluk yarışının uzağında kalan Kartal, 28. haftanın kapanış maçında düşmeme mücadalesi veren Kasımpaşaspor'a konuk oluyor.

Engin Albayrak
00:00 - 11/04/2011 Pazartesi
Güncelleme: 00:19 - 11/04/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Yaralı Beşiktaş Kasımpaşa önünde
Yaralı Beşiktaş Kasımpaşa önünde

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. Haftanın kapanış maçında bu akşam kümede kalma mücadelesi veren Kasımpaşaspor'un konuğu olacak. İki takım arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak. Siyah-beyazlılarda, geçen haftaki Sivasspor maçında cezaları nedeniyle forma giyemeyen Necip ve Sivok, oynayabilecek. Sakatlıkları süren Ekrem, Guti ve Ferrari zorlu deplasmanda yok. Siyah-beyazlı takımda sarı kart cezası sınırında bulunan Quaresma, İsmail, Ernst ve Nobre, sarı kart görmeleri halinde 29. haftadaki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta teknik direktör Tayfur Havutçu'nun Kasımpaşa maçında sahaya sakatlıkları bulunan Guti ve Rüştü hariç kupadaki Gaziantepspor on biriyle çıkması bekleniyor.


Van Gaal kovuldu

Beşiktaş'ın yabancı teknik aday adayları arasında ismi geçen Luis Van Gaal, Bayern Münih'ten ayrıldı. Bild ve Sport 1 gazetelerinin haberlerine göre Bayern Münih yönetimi, son alınan Nürnberg beraberliğinin ardından geleceğini tartıştığı Hollandalı teknik direktörün görevine son verdi. Tecrübeli çalıştırıcı daha önce takımı sezon sonunda bırakacağını açıklamıştı. Takımı sezon sonuna kadar Van Gaal'in yardımcılığını yapan Andries Jonker idare edecek.


U17 Ligi'nde final Beşiktaş-F.Bahçe

Coca-Cola Akademi U17 Ligi 2010-2011 sezonu finalistleri belli oldu. Antalya Emirhan Otel Spor Kompleksi'ndeki Türkiye Şampiyonası'nda A Grubu'nu lider bitiren Beşiktaş ile B Grubu'nun birincisi Fenerbahçe, bugün saat 16.00'da şampiyonluk için mücadele edecek. Final maçı öncesinde ise gruplarını 2. bitiren A.Gücü ile G.Birliği üçüncülük maçı yapacak.








13 yıl önce