|

Yasin Öztekin: İnşallah Galatasaray'a gol atarım

Galatasaray'la sözleşmesi bittikten sonra Ege temsilcisi Göztepe ile anlaşan Yasin Öztekin, verdiği röportajda "İnşallah Galatasaray'a gol atarım" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
14:42 - 31/07/2018 Salı
Güncelleme: 14:52 - 31/07/2018 Salı
Diğer
Yasin Öztekin, Göztepe ile iki yıllık sözleşme imzalamıştı.
Yasin Öztekin, Göztepe ile iki yıllık sözleşme imzalamıştı.

Galatasaray'da geçirdiği 4 sezonun ardından Göztepe'ye imza atan milli futbolcu Yasin Öztekin, eski takımıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yeni Asır'a konuşan tecrübeli isim, Galatasaray'da sözleşmesi bittikten sonra kalması yönünde herhangi bir talep gelmediğini belirterek şöyle konuştu:

  • Akıllı bir insan düşündüğünde Galatasaray'da 160 tane maça çıkmışım. Süper Lig'e bakarsanız 4 senede benden daha fazla maçı, asisti, benden daha çok gol atan kanat oyuncusu var mı bilmiyorum. Belki 3-5 tane vardır. Bir yerde 3-4 sene oynadığında, 'Yasin sözleşmeni 2-3 sene daha uzatalım' derler. Ama öyle bir şey olmadı. 4 sene oynadım, 6 tane kupam var. İyi ki de oynamışım.
"İnşallah Galatasaray'a gol atarım"

'Doğru zamanda, doğru yerdeyim' diyen Yasin sözlerini şöyle sürdürdü:

  • Şimdi Göztepe zamanı. Ekmeğimi artık burada kazanacağım. Ben Galatasaray'a karşı da oynasam sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Galatasaray'da 4 sene oynadım geçti, gitti ve bitti. Sahaya çıkarsam inşallah 1-2 gol atarım.
#Galatasaray
#Yasin Öztekin
#Göztepe
6 yıl önce