|

Yasin Öztekin Ocak'ta imzalayacak

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek futbolculardan Yasin Öztekin'le yeni kontrat yapılıyor. Yabancı sınırının geri getirilme düşüncesi ve son haftalarda gösterdiği performans sebebiyle masaya oturan taraflar 2+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşmak üzere.

Yeni Şafak
14:42 - 29/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 14:57 - 29/11/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Yasin Öztekin kupada oynanan Sivas Belediye maçında 2 gol atmıştı.
Yasin Öztekin kupada oynanan Sivas Belediye maçında 2 gol atmıştı.

Yabancı sınırının geri getirilme düşüncesi sonrasında Galatasaray'dan yerli futbolcularla ilgili ilk hamle yapılıyor. Sarı kırmızılı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yasin Öztekin'le 2+1 yıllık kontrat yapmayı planlıyor.

Milli futbolcunun Alanyaspor ve kupadaki Sivas Belediye maçlarındaki performansı da kontratın uzaması için önemli etkenlerden biri olurken yabancı sınırının tekrar geri getirilme düşüncesi oyuncuyu oldukça değerli kılıyor.

Yönetimin bu sebeplerle yeni sözleşme bekleyen Yasin Öztekin'le masaya oturduğu ve oyuncunun menajeriyle yeni kontratın detaylarını belirlemeye başladıkları aktarıldı.

  • Yasin Öztekin, Galatasaray formasıyla 4. sezonunu geçirirken sarı kırmızılılarda 127 maçta 29 gol atma başarısı gösterdi.



#Galatasaray
#Yasin Öztekin
6 yıl önce