|

Yazıcıoğlu Bisiklet Turu sona erdi

Sivas'ta, BBP kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen '5. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu sona erdi.

Aa
00:00 - 9/09/2013 Pazartesi
Güncelleme: 15:58 - 9/09/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Yazıcıoğlu Bisiklet Turu sona erdi
Yazıcıoğlu Bisiklet Turu sona erdi

Sivas'ta, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen '5. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu sona erdi.

Sivas Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonunun işbirliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sivas Valiliği, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI), Spor Genel Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen bisiklet turunun kapanış ve ödül töreni, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Törende, dereceye giren sporculara ve takımlara ödülleriyle kupaları, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Demirok, Hasan Çağlar ve diğer yetkililerce verildi.

12'si yabancı 29 takımdan 153 sporcunun katılımıyla düzenlenen bisiklet turunda, takım klasmanında Ukrayna birinci, Cezayir ikinci ve Konya İl Özel İdare Takımı üçüncü oldu.

Genel klasmanda ise Ukrayna'dan Mykyta birinciliği, Cezayir'den Mansouri Abderahmane ikinciliği, Gürcistan'dan Hovhannisyan Hovhannes üçüncülüğü elde etti.

Sprint klasmanında Cezayir takımından Fellah Abelghanı birinci, aynı takımdan Amari Hichem ikinci ve Brisa takımından Sefa Bülbül üçüncü oldu.

Yokuş klasmanında ise Cezayir takımından Bechlaghem Abderahmane birinciliği, aynı takımdan Mansouri Abderahmane ikinciliği, Konya İl Özel İdare takımından Kürşat Mücahit Okka üçüncülüğü elde etti.

11 yıl önce