|

Yedek kuvvete göreve

Kalli, “Fırsat değerlendirmek isteyen kendini göstersin” diyerek Hasan Şaş, Bouzid, Barış, Okan, Mehmet Topal gibi futbolculara mesaj verdi. Alman hocanın lig ve Avrupa'daki zorlu maratonu düşünerek “yedek kuvveti” devreye sokacağı öğrenildi.

SAVAŞ ÇORLU
00:00 - 15/09/2007 Cumartesi
Güncelleme: 01:49 - 15/09/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Yedek kuvvete göreve
Yedek kuvvete göreve

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, Milli Takım'dan dönen futbolcularla yaptığı ilk idmanda psikolojik motivasyona ağırlık verdi. Kalli'nin idman öncesi tüm futbolcuları topladığı ve 10 dakika süren bir konuşma yaptığı öğrenildi. Kalli'nin, “Milli takımdan 4 tane eksiğimiz oldu. Aranızda ufak tefek sakatlıkları olanlar da var. Şimdiye kadar kendisine şans vermediğimi düşünenler olabilir. Şimdi onların zamanı. Kendinizi ispat etmek için bu maç önemli bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen sahaya çıksın ve kendini göstersin” dediği öğrenildi. Kalli'nin bu mesajının Hasan Şaş, Bouzid, Barış, Okan , Mehmet Topal, Carrusca, Serkan ve Mehmet Güven'e yönelik olduğu öğrenildi. G.Saray, 1 ay içinde Konyaspor, ardından iki tane Sion maçı, bir Beşiktaş derbisi ve deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Feldkamp'ın bu zorlu maratondan en az etkilenmek için zengin kadrodan yararlanmayı düşündüğü belirtiliyor.




Sakatlara para garantisi

Yönetim önceki akşam yapılan idmanı neredeyse tam kadro izledi. Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın takıma moral verdiği, sakatlıkları bulunan ve maç başına para alan Servet Çetin, Sabri ve Arda'yı oynamasalar da mağdur edilmeyecekleri müjdesini verdiği öğrenildi.





17 yıl önce