|

YENİ ADAY VERON

Fenerbahçe, yabancı futbolcu kontenjanını Arjantin Milli Takımı'nın golcüsüyle doldurmayı planlıyor. İgor Biscan beklemeye alındı. Revivo ve Baliç'in transferleri yarın bitiriliyor

.
00:00 - 5/07/2000 Çarşamba
Güncelleme: 11:44 - 24/05/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
YENİ ADAY VERON
YENİ ADAY VERON
F.BAHÇE, CİMBOM'UN JARDEL'İNE KARŞI LAZİO'LU YILDIZI ALACAK
Süper golcü

Fenerbahçe yönetimi, son bombasını Arjantin Milli Takımı'nın golcü futbolcusu Veron'u alarak patlatmayı planlıyor. Jardel'i bile gölgede bırakacak süper golcü, geçtiğimiz sezon Lazio'da forma giymişti. Veron'un transferinin bir hafta içinde sonuçlandırılması bekleniyor. Yönetim daha önce anlaştığı İgor Biscan'ı ise Veron'a alternatif olarak beklemeye aldı.

Çifte harekât

Sarı-Lacivertliler, yarın İspanya'ya çıkarma yapıyor. Daha önce protokol imzaladığı CeltaVigo'da forma giyen İsrailli futbolcu Revivo'yu yarın İstanbul'a getirecek. Bu futbolcuyla cuma günü resmi mukavele imzalanalacağı bildirildi. Yönetim, ayrıca bu transferin yanısıra daha önce İstanbul'a getirip el sıkıştığı Baliç'in transferini de bitirmeye çalışacak.

Mirkoviç imzaladı

Fenerbahçe, İtalya Ligi takımlarından Juventus'ta oynayan Yugoslav futbolcu Zoran Mirkoviç ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki Mirkoviç, daha önce Rad ve Partizan, ve, Atalanta formasını giydi. Bugünde Rapajic, Ali Güneş, Mustafa Denizli, Oğuz Çetin ve Nurettin Yıldız'ın sözleşme imzalamaları bekleniyor.

Celil'in talihsizliği

Yeni sezonu önceki gün açan Fenerbahçe'de, Celil şoku yaşanıyor. 2000-2001 sezonundaki ilk çalışmasında sakatlanan Celil'in, sağ ayak bileğinin burkulup, tarak kemiğinin kırıldığı açıklandı. Kulüp doktoru Cengiz Dinç, "Bu kırığın iyileşmesi 2 ayı aşabilir" dedi. Celil, geçen sezon da sakatlığı nedeniyle 8 ay oynayamamıştı.


24 yıl önce