|

Yeni golcü Max Kruse

Yeni sezondaki golcüsünü henüz belirlemeyen Beşiktaş, Aboubakar'ın geri dönmeme ihtimaline karşılık Werder Bremen'in golcüsü Max Kruse ile temasa geçti. Siyah-beyazlıların diğer alternatifi ise Meksikalı futbolcu Raul Jimenes

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/06/2017 Salı
Güncelleme: 02:55 - 27/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Max Kruse
Max Kruse

Vincent Aboubakar'ın bonservisi için 10 milyon Euro'da ısrar edilmesi ve Lorient ile yapılan özel anlaşmanın bir türlü aşılamaması Beşiktaş'ı santrafor transferi için alternatif isimlere yöneltti. Siyah-beyazlılar, 29 yaşındaki Alman forvet Max Kruse için devreye girdi. Werder Bremen'de forma giyen Kruse transferinde Beşiktaş'ın, West Ham United, Everton ve Roma gibi rakipleri var. Ancak iyi bir sezon geçiren Dzeko'nun birinci golcü olarak Roma'da bulunması Kruse'nin Beşiktaş'a sıcak bakmasını sağlıyor. Geçtiğimiz sezon Werder Bremen formasıyla 24 maça çıkan Kruse, 15 gole imza attı. Alman Milli Takımı'nda da 14 kez forma giyen yıldız futbolcu, milli formayla 4 gol kaydetti. Kruse'nin, Werder Bremen ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Forvet hattı için bir diğer alternatif ise Raul Jimenes. Benfica yetkililerinin kapısını çalan Başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş’in de onay verdiği Meksikalı forvet için kiralama teklifi yaptı. Portekiz kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jimenes, 1.87'lik boyuyla pivot santrafor görevi de görüyor. Meksikalı golcü, geçen sezon 32 maçta 11 gole imza attı.

ABOUBAKAR'IN AKLI AVRUPA'DA

Aboubakar, Konfederasyon Kupası'nda Kamerun Milli Takım ile Almanya'ya 3-1 yenilrdikleri maçın ardından Rus basınına, "Avrupa'da oynamak istiyorum. Bunun için her şeyi yapacağım" açıklamasını yaptı. Fransız kulübü Rennes'in, Aboubakar için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ve 3 yıllık sözleşme hazırladığı öğrenildi.

#Aboubakar
#Max Kruse
7 yıl önce