|

Yeni gözde Cale

Hırvatistan'da Hajduk Split ile Dinamo Zagrep arasındaki maçı izleyen Başkan Sadri Şener, teknik direktör Ersun Yanal ve antrenör Lemi Çelik, Rukivana ve Florin Cernat'ın transferini askıya alırken, Zagrep'in sol kanadında görev yapan Hrvoje Cale'yi, kırmızı kart görmesine rağmen çok beğendi.

00:00 - 17/05/2008 Cumartesi
Güncelleme: 02:11 - 17/05/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Yeni gözde Cale
Yeni gözde Cale

Transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Trabzonspor, şu ana kadar gurbetçi futbolcu Ceyhun Gülselam dışında somut bir adım atamadı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve antrenör Lemi Çelik Hırvatistan'a giderek Hajduk Split ile Dinamo Zagrep arasında oynanan karşılaşmada listedeki futbolcuları yakın takibe aldı. Bordo-mavililerin, Hajduk Split-Dinamo Zagrep karşılaşmasında izedikleri sol kanat oyuncusu Hırvat Hrvoje Cale'yi beğendiği kaydedildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru kırmızı kart gören 24 yaşındaki Cale'yi buna rağmen çok beğendiği öğrenildi. Hajduk Split forması giyen Rukavina ve Florin Cernat'ın transferini şimdilik askıya alan transfer komitesinin Cale üzerinde yoğunlaşacağı belirtildi. Başkan Şener, teknik direktör Yanal ve antrenör Çelik, Dinamo Zagrep'in sol kanat oyuncusu Hrvoje Cale'nin Türkiye gelecek en iyi kanat oyuncusu olacağını iddia etti. Öte yandan Karadeniz temsilcisi, Ersun Yanal'ın devre arasından bu yana kadrosunda görmek istediği İnternacional'de forma giyen Fernandao ve Alex için de görüşmelerini sürdürüyor.


Üç yıl içinde şampiyon olacağız

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tayfun resmi internet sitesinde Cora, Cola Turka ile Soru-Cevap programında taraftarların sorularını yanıtladı. Bir taraftarın, “Trabzonspor seneye şampiyon olabilir mi?' sorusuna Cora, “Şampiyonluk bir anda olacak bir şey değil. O zemini hazırlayıp Trabzonspor'u kaldırabilecek oyuncular alınıp bir güç birliği olursa önümüzdeki 3 sene içinde bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum' cevabını verdi.


Trabzonspor 41. yılında şampiyonluk hedefliyor

Yeni sezonda 41. kuruluş yıldönümünü kutlayacak Trabzonspor, geçmişiyle gurur duyarken, geleceğe umutla bakıyor. 1967'de kurulan, ancak 1974-75'de lige çıkma başarısı gösteren bordo-mavililer, 34 sezonda 6 şampiyonluk, 7 Türkiye Kupası, 7 Cumhurbaşkanlığı ve 5 Başbakanlık Kupası'nı müzesine götürme başarısı gösterdi.



16 yıl önce