|

Yeni Kartal Milosevic

22 yaşındaki oyuncuyu İstanbul’a getiren ve sağlık kontrolünden geçiren siyah-beyazlılar, İsveçli futbolcu ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. 1 milyon Euro bonservisle el sıkışan yönetim, oyuncuyu da transfer için ikna etti. Milosevic’in menajerinin istediği imza parası düşürülmeye çalışılıyor

Süleyman Hatısaru
04:00 - 1/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:53 - 1/01/2015 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş, daha transfer dönemi başlamadan Ocak ayına hızlı bir giriş yaptı. Stoper ve sağ beke mutlak takviye yapacak siyah-beyazlılarda dün iki mevkii için de somut gelişmeler yaşadı. Beşiktaş yönetimi, İsveç futbolunun yetenekli isimlerinden AIK Stockholm’ün 22 yaşındaki stoperi Alexander Milosevic konusunda İsveç kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Transferi imza aşamasına getiren Beşiktaş yönetimi, menajerinin istediği imza parasını düşürmeye çalışıyor. Beşiktaş’ın yanı sıra Anderlecht ile görüşme halinde olan Milosevic’in menajeri, bunu koz olarak kullanıyor. AIK Stockholm ile el sıkışan Beşiktaş yönetimi, oyuncuyla da prensip anlaşmasına varmış durumda. 

2012’DEKİ SAKATLIĞI PROBLEM EDİLMEDİ

Milosevic’i dün İstanbul’a getiren ve sağlık kontrolüne sokan Beşiktaş Kulübü, oyuncunun 2012 yılında dizinden yaşadığı sakatlık için geniş kapsamlı test uygulattı. O dönem 1 yıl sahalardan uzak kalan ve futbol hayatının bittiği konuşulan genç stoperin, aynı sakatlığı yaşaması halinde en az 3 hafta forma giyemeyeceği ön görüldü. Bu durumu riskli bulmayan Beşiktaş yönetimi, transfere onay verdi. Oyuncuya 4 yıllık sözleşme teklif eden siyah-beyazlılar, bonservis için de 1 milyon Euro ödeyecek. 

Sağ beke Layun Prado!

Transferde hareketli bir gün geçiren Beşiktaş yönetimi, İngiltere Championship ekibi Watford’da kiralık olarak forma giyen Meksikalı sağ bek Miguel Arturo Layun Prado’ya da 3.5 yıllık sözleşme önerdi. Bonservisi Meksika’nın Club America takımında olan 26 yaşındaki sağ beke resmi sözleşmeyi gönderen siyah-beyazlılar, cevap için de 4 Ocak’a kadar süre verdi. 3.5 yıllık sözleşme teklif edilen Prado’ya yarım sezon için 400 bin Euro öneren Beşiktaş yönetimi, gelecek yıllar için teklifini 850 bin Euro, 950 bin Euro ve 1 milyon 50 bin Euro olarak yaptı. Beşiktaş’ın kazandığı maçlar için oyuncuya 15’er bin Euro maç başı ücret öneren siyah-beyazlılar, berabere biten maçlar için de bu rakamı 7 bin 500 Euro olarak belirledi. Beşiktaş’ın resmi teklifi yaptığı Layun Prado’nun siyah-beyazlılara sıcak baktığı öğrenilirken Meksikalı oyuncu için İspanya Primera Lig ekibi Granada’nın da devrede olduğu kaydedildi. Transferde Beşiktaş’ın tek engeli Granada değil. Beşiktaş yönetimi, oyuncunun bonservisi için 1 milyon 750 bin Euro önerirken, kulübünün 5 milyon Euro istediği öğrenildi. 


Köksal Güney taburcu oldu

Başına demir çubukla vurulması sonucu hastanelik olan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, başına 3 dikiş atıldıktan sonra taburcu edildi. 

#Beşiktaş
#Alexander Milosevic
#Atiba
#Slaven Bilic
9 yıl önce