|

Yeni Malatya yabancı transferini noktaladı

Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Karaca, yabancı oyuncu transferini noktaladıklarını söyledi.

Yeni Şafak
16:19 - 22/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:26 - 22/07/2015 Çarşamba
IHA

PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un mali işler sorumlusu İlyas Karaca, kamp çalışmaları ve transferdeki son durumla ilgili basın mensuplarına bilgiler verdi.



Takıma yeni katılan oyuncuların kısa sürede uyum sürecini atlattıklarını kaydeden Karaca, “Takımımız Bolu'da ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor. Transferde en son Uruguaylı Gonzalo Godoy'u renklerimize bağladık. Nijeryalı Abuzuike'nin de kampa katılmasıyla birlikte yabancı oyuncu sayımız 5 olacak. Böylelikle yabancı oyuncu transferini de noktalamış olduk. Yeni transferlerimiz uyum sürecini çabuk atlattı. Tabi yabancı oyuncuların uyum sürecini atlatması kolay olmuyor. Farklı ülkelerden geliyorlar. Değişik diller, değişik kültürlere sahipler. Onun için uyum süreci yabancı oyuncularda biraz zaman alıyor. Ancak Mba ve George kısa sürede takıma uyum sağladılar. Alex'in biraz zamana ihtiyacı var” dedi.



'Bu sezon güzel bir futbol izleteceğiz'

Kampın verimli geçtiğini ifade eden İlyas Karaca, “Kampımız çok güzel geçiyor. Bolu kamp için ideal bir yer. Takımların ilgi gösterdikleri bir kamp merkezi. Şuan herhangi bir sorun görünmüyor. İnşallah Malatya'ya bu sezon güzel bir futbol izleteceğiz” diye konuştu.



'O yönde bir karar yok'

Karaca, kulübün yeni sezon öncesi kongreye gitmek gibi bir düşüncesinin de olmadığını söyleyerek, “Alınmış o yönde bir karar yok. Ama Adil Başkan İstanbul'da görüşmelerini sürdürüyor. Tabi ki yönetimine almak istediği isimler var. Ama bu belki de devre arasında olacak” şeklinde konuştu.

#Yeni Malatyaspor
#İlyas Karaca
#yabancı transferi
9 yıl önce