|

Yeni Malatyaspor'a Kartal müjdesi

Yeni Malatyaspor’a geçen sezon devre arası transfer döneminde gelen ve görev aldığı maçlarda ortaya koyduğu performansla taraftarın beğenisi kazanan orta saha oyuncusu Samed Kartal, 'Sözleşmem devam ediyor. Bakalım önümüzdeki günlerde bir görüşmemiz olacak. Hayırlısı neyse o olsun. Malatyaspor'da bir sıkıntımız yok Allah'a şükür. Ben şahsen kalmak isterim' ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
14:12 - 12/05/2015 Salı
Güncelleme: 11:24 - 12/05/2015 Salı
IHA

PTT 1. Lig'e yükselen Yeni Malatyaspor'un sözleşmesi devam eden futbolcusu Samed, devre arasında takıma transfer olurken şampiyonluk düşüncesiyle geldiğini, görev aldığı maçlarda elinden geleni yapmaya çalıştığını kaydetti.



Yeni Malatyaspor'a transfer olduktan sonra bir sakatlık dönemi yaşadığını ve bundan dolayı takıma dışarıdan destek vermek zorunda kaldığını vurgulayan Samed Kartal, “Sakat da olsam takımımın yanında olmaya çalıştım. Son haftalarda iyileştim ama zaten arkadaşlarım o süreçte iyi puanlar aldılar. Güzel bir şampiyonluk aldık. Geçen sene Giresun'da, bu sene de burada şampiyonluk yaşadım. Şampiyonluğun hakikaten tarifi yok. Artık ayağım mı uğurlu yoksa kalbimin temizliği mi, biraz da onun etkisinin olduğunu düşünüyorum” dedi.



Yeni sezon kalıp kalmamayla ilgili henüz yönetimle bir görüşmesinin olmadığını belirten Samed, sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatarak, bu durumun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını söyledi.



Yeni sezon için henüz yönetimle görüşmediğini ifade eden Samed, “Sözleşmem devam ediyor. Bakalım önümüzdeki günlerde bir görüşmemiz olacak. Hayırlısı neyse o olsun. Malatyaspor'da bir sıkıntımız yok Allah'a şükür. Ben şahsen kalmak isterim. İnşallah önümüzdeki sene de bir sıkıntı olmazsa burada devam edeceğiz. Sakatlığım da geçti. Umarım seneye sakatlıksız bir sezon geçiririm” şeklinde konuştu.

#yeni malatyaspor
#samed kartal
#sözleşme
9 yıl önce