|

Yeni sakat Tolgay Arslan

Beşiktaş’ta sakatlar kervanına bir isim daha eklendi. Tolgay’ın sol kasığında 1. derece yırtık tespit edildi. İdmanda ağrı hisseden Tolgay’ın dün çekilen MR’ı sonrası hemen tedavisine başlandı. Başakşehir maçında forma giyemeyecek yıldız orta saha oyuncusu, Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışılacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 00:06 - 1/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaş'ta sakatlık haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Siyah-beyazlılarda dün de Tolgay Arslan'dan kötü haber geldi. Yıldız futbolcunun sol kasık bölgesinde birinci derece yırtık tespit edildi. Önceki gün gerçekleşen idmanın son bölümünde ağrı hisseden Tolgay'ın dün sabah MR'ı çekildi. Sol kasık bölgesindeki 1. derece yırtığın karşılığı oyuncunun en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak olması. Pazartesi günü İstanbul Başakşehir ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek Tolgay, bir sonraki hafta Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışılacak. Siyah-beyazlı takımda Tolgay ile birlikte sakatların sayısı 7'ye çıktı. Tolga Zengin: Tendon yırtığı. Ameliyattan vazgeçilse de büyük ihtimalle sezonu kapattı. Milosevic: Sağ ayak tarak kemiğinde kırık oluştu. Nisan ayının ortalarında sahalara dönmesi tahmin ediliyor. İsmail Köybaşı: Menisküs yırtığı mevcut. İdmanlarda form tutuyor. Daniel Opare: Baldırında yırtık. İki hafta içinde sahalara dönmesi bekleniyor. Veli Kavlak: Omuz sakatlığı. Geri dönüş tarihi bilinmiyor. Mustafa Pektemek: Ayak parmağı kırıldı. 3 hafta daha forma giyemeyecek.



Oğuzhan'a forma şansı


Siyah-beyazlı takımda performans düşüklüğü yaşadığı için formasını Sosa'ya kaptıran, Tolgay Arslan transferinden sonra iyice gözden düşen Oğuzhan Özyakup'a kendini gösterme şansı doğdu. Sosa'nın ardından, Tolgay'ın da sakatlık yaşaması sonrası ofansif orta saha bölgesinde tek alternatif olarak kalan Oğuzhan, Başakşehir maçında ilk 11'de sahaya çıkacak. Yıldız futbolcu, 12 Mart'ta oynanan UEFA Avrupa Ligi'ndeki Club Brugge maçında ilk 11'de forma giymişti. Ligde de en son 22 Şubat'taki Eskişehir maçında ilk dizilişte sahaya çıkan Oğuzhan, daha sonra ara ara oyuna girer oldu.



Metin Albayrak PFDK'ya sevk edildi


Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak, F.Bahçe derbisinden sonra sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı PFDK'ya sevk edildi. Albayrak, F.Bahçe yenilgisi sonrası "Maçı Fırat Aydınus değil, Emre Belözoğlu yönetti. Beşiktaş olarak maçlarımızda Fırat Aydınus'u istemiyoruz. Beşiktaş çok iyi başladı, iyi giderken bir şekilde bu olaylar bilinçli şekilde Fenerbahçeli oyuncular tarafından ortaya çıkarıldı. Bu sürekli alışkanlık haline gelmiş bir olay. Aydınus da buna çanak tuttu. Biz adalet bekliyoruz. Hak etmediğimiz bir şeyi istemiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.



Ben inandım siz de inanın

Beşiktaş, ligdeki Başakşehir maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı idmanla sürdürdü. Milli takımdaki oyuncular dışında 7 sakat futbolcunun katılmadığı idmanda kaleci Cenk Gönen ve Atiba takımla birlikte çalıştı. Teknik direktör Slaven Bilic, idman öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. 5 dakika kadar süren toplantıda Hırvat teknik adam, oyuncularına “Bu ekip kupayı kaldıracak. Ben inanıyorum siz de inanın. Şartlar ne olursa olsun inananlarla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.



Üniversite kuruluyor


Beşiktaş Kulübü ile Kabataş Erkek Liseliler Derneği'nin ortaklaşa kuracağı vakıfla birlikte hayata geçirilecek Beşiktaş Kabataş Üniversitesi için geri sayım başladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yöneticiler, Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil, Umut Güner ve Tevfik Yamantürk, Kabataş Erkek Liseliler Derneği Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla bugün gerçekleşecek basın toplantısıyla birlikte Beşiktaş Kabataş Üniversitesi'nin ilk adımı atılacak.

Kartal'a Avusturyalı stoper Sebastian PrödlAlman basını, Beşiktaş'ın, Werder Bremen'de forma giyen 27 yaşındaki Avusturyalı stoper Sebastian Prödl ile anlaştığını yazdı. Bild haberinde Veli Kavlak'ın Avusturya Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Prödl'ın siyah beyazlı kulübün 3 yıllık sözleşme teklifini kabul ettiğini iddia etti. Haberde, oyuncu için Beşiktaş'ın herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği de belirtildi.


#Beşiktaş
#Tolgay arslan
#beşiktaş
9 yıl önce