|

Yeni transferler imzayı attı

Beşiktaş, devre arasında kadrosuna kattığı Kagawa, Burak Yılmaz, Mirin ve Muhayer Oktay için imza töreni düzenledi.

Yeni Şafak
14:40 - 5/02/2019 Salı
Güncelleme: 15:23 - 5/02/2019 Salı
Yeni Şafak
4 yeni oyuncu için imza töreni yapıldı.
4 yeni oyuncu için imza töreni yapıldı.

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın katılımıyla düzenlenen törende yeni transferler imzayı attı. Vodafone Park'ta düzenlenen imza töreninde öne çıkanlar şöyle;

Fikret Orman:
5 milyon euronun üzerinde bir gelir elde ettik
  • "Yeni transferlere yaklaşık 1,5 milyon euroluk bonservis ücreti ödedik. Giden oyunculardan da 5 milyon euronun üzerinde bir gelir elde ettik. Transferlerimiz Beşiktaş'a hayırlı olsun. Sakatlıksız, belasız bir ikinci yarı diliyorum."
"Burak'ın
kaptan olmasını çok isterim"
  • "Burak Yılmaz'ın transfer çok kolay oldu, zorlanmadık. Burak da büyük fedakarlıklar yaparak buraya geldi, Beşiktaş'ı ne kadar istediğini gösterdi. Burak karakter itibarıyla Beşiktaş'ta kaptanlık yapabilecek bir oyuncu. Sezon sonunda bunu değerlendireceğiz. Burak'ın Beşiktaş'ta kaptan olmasını çok isterim."


"Kagawa burayı isteyince kulübü fedakarlık yaptı"
  • "Dortmund ilk aşamada Kagawa'yı bırakmak istemedi, oyuncu burayı isteyince kulüp de fedakarlık yaptı."


Burak Yılmaz: Kalbimde hep Beşiktaş vardı
  • "12 sene sonra bana bu fırsatı veren başkanıma ve hocama teşekkür ederim. Buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Ben dört büyük takımda da oynadım. Büyük başarılar yakaladım ama kalbimde olduğu gibi aklımda da hep Beşiktaş var. Çin'de oturup Beşiktaş'ın maçlarını takip ederdim. Beni yakından tanıyanlar iyi bilir. Bütün oynadığım kulüpler benim Beşiktaşlı olduğumu biliyordu. Beşiktaş'ta başladım, Beşiktaş'ta bitirmek istiyorum. İnşallah Allah bana bunu nasip eder. Dolu dolu başarılarla inşallah kariyerimi burada bitireceğim. 11 puanlık fark, işler terse dönerse bir anda nerede olduğunuzu fark edemeyebilirsiniz. Geçmişte de bunun örnekleri var. Erzurum maçında talihsiz bır kayıp yaşadık. Artık kazanıp önümüzdekilerin kaybetmesini bekleyeceğiz. 11 puan fark fazla gibi olsa da terse dönebilir.
Kagawa: R
üyamda bile göremeyeceğim bir başlangıç oldu
  • "Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Taraftarlar, şehir, herkes beni çok güzel karşıladı. Elimden gelenin en iyisini yapacağız ve yukarıya doğru çıkacağız. İstanbul muhteşem bir şehir, Nagatomo bana buranın güzelliklerini anlatmıştı. Dün Nagatomo’nun evindeydik. Bana nerede ne yenir, ne içilir her şeyi anlattı. Nagatomo ile maçı merakla bekliyorum. Bence onları yenip, gücümüzü göstereceğiz. Hiç tahmin edemeyeceğim, rüyamda bile göremeyeceğim bir başlangıç oldu. Önemli olan ilk maçta 2 gol atmak değil, devamını getirebilmek. Elimden gelenin fazlasını yapacağım."


Mirin: İz bırakmak istiyorum

  • "Burada bulunduğum için çok mutluyum. Beşiktaş'ı temsil etmeye başladığım için çok mutluyum. Geldiğim günden beri işler gayet yolunda. Kulüp için, takım için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Pepe burada çok büyük iz bıraktı. Çok kaliteli oyuncularla birlikte oynuyorum. Şampiyonlar Ligi'nde, Avrupa Ligi'nde ciddi deneyim kazandım, Hollanda'da şampiyonluk yaşadım. Ben de burada iyi işler yaparak iz bırakmak istiyorum."
Muhayer Oktay: Forma için savaşacağım
  • "Beşiktaş ve bu forma için savaşacağım. Kendimi daha çok 8 ve 10 numaraya yakın görüyorum. Abilerimden öğreneceğim çok şey var. Kararı verecek olan tabii ki hocamızdır."

#Beşiktaş
#Kagawa
#Burak Yılmaz
#Mirin
#Muhayer Oktay
#Fikret Orman
5 yıl önce