|

Yeniden Damiao

Transfer çalışmalarını forvet üzerine yoğunlaştıran sarı-kırmızılılar, daha önce bonservisini 9 milyondan 7 milyon euroya düşürmeyi başardığı İnternacional'ın 22 yaşındaki gölcüsüne imza attırmaya çalışacak.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 29/08/2011 Pazartesi
Güncelleme: 02:04 - 29/08/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Yeniden Damiao
Yeniden Damiao

Transfer çalışmalarını teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği mevkii olan forvet üzerine yoğunlaştıran Galatasaray'da rota yine Leandro Damiao'ya çevrildi. Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın transferinin gerçekleşmemesinin ardından sarı-kırmızılı yönetim, daha önce de temaslarda bulunulan Damiao için bir kez daha harekete geçti. Başkan Danışmanı Bülent Tulun ve yönetici Sedat Doğan, geçtiğimiz hafta 22 yaşındaki Brezilyalı golcü için İnternacional kulübü ile masaya oturmuş, 9 milyon euro olan bonservis bedelini 7 milyon euroya kadar düşürmüştü. Sercan Yıldırım'da yaşanan olumsuz gelişmenin ardından tekrar Damiao'ya yönelen G.Saray'da Bülent Tulun, başkan Ünal Aysal'ın da onayıyla ikinci bir girişimde bulunacak. Tulun, daha önceki görüşmede futbolcuyla yıllık 1.5 milyon euroya anlaşma sağlamıştı. 2016 yılına kadar İnternacional Kulübü ile sözleşmesi bulunan 1.87 boyundaki golcü oyuncu, bu sezon forma giydiği 24 maçta, 12 gol attığı, 8 golün de asistini yaptı. Sarı-kırmızılıların transferi sonlandırması için önünde hiçbir engel bulunmuyor.


Galatasaray'dan iyi prova

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren G.Saray, Spor Toto 2. Lig takımlarından Pendikspor ile yaptığı özel maçı 6-1 kazandı. Sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen hazırlık maçında Pendikspor'u, Felipe Melo, Anıl Dilaver (3), Kutsal (kendi kalesine) ve Bilal Özhan'ın attığı gollerle 6-1 mağlup etti. Pendikspor'un tek golünü Ali kaydetti. Sarı-kırmızılı takım hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Cimbom 'Yiğit'ini buldu

G.Saray, Manisaspor'un genç yıldızı Yiğit Gökoğlan için yaptığı teklifi yükseltti. Daha önce 22 yaşındaki Ümit Milli oyuncu için takas artı bir miktar para teklif eden sarı-kırmızılıların, Manisaspor'un kapısını 2.5 milyon euroluk bir teklifle çaldığı öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi üzerine harekete geçen yönetim, hafta içinde Manisasporlu yöneticilerle bir araya gelecek. Manisaspor'un dün Balıkesirspor 1-1 berabere kaldığı hazırlık maçında Yiğit takımının tek golünü atan isim oldu.




13 yıl önce