|

Yeniden Muntari

Başkan Ünal Aysal'ın işaret ettiği orta saha oyuncusunun İnter'in Ganalı yıldızı olduğu ortaya çıktı. G.Saray yönetimi peşinde oldukları Muntari için yeniden teklif yapıp beklemeye geçti Yıldız futbolcunun menajeri, Muntari için bir çok teklif aldıklarını son sözü İnter teknik direktörü Gasperini'nin vereceğini söyledi. G.Saray İnter'e 7,5 milyon, Muntari'ye 2,5 milyon euro önerdi

00:00 - 11/07/2011 Pazartesi
Güncelleme: 00:27 - 11/07/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Yeniden Muntari
Yeniden Muntari

Yıldız oyuncu transferi için çaldığı kapılardan olumsuz karşılık alan Galatasaray, rotasını yeniden Sulley Ali Muntari'ye çevirdi. Son olarak Luis Fabiano için çıktıkları Brezilya seferinden eli boş dönen sarı-kırmızılılar yeniden daha önce teklifte bulundukları Muntari için İnter'den haber beklemeye koyuldu. Ganalı oyuncunun menajeri Fabien Piveteau transfer süreci hakkında konuştu. Galatasaray'ın transfer listesinde olan Sulley Muntari, Inter'in dün başlayan kampa katıldı.. İlk etapta Esteban Cambiasso için girişimlerde bulunan ancak Arjantinli oyuncudan 'olumsuz' cevap alınca rotasını yeniden Sulley Muntari'ye çeviren Galatasaray Ganalı oyuncu için teklifini yaptı ve beklemeye geçti. Galatasaray cephesinde Muntari için sessiz bekleyiş başlarken; Ganalı oyuncunun menajerinden konu hakkında açıklama geldi. Inter'in resmi yayın organı Canale Inter'e konuşan Fabien Piveteau, "Muntari, Inter ile bugün çalışmalara başlayacak. Muntari, kafasının rahat olmasını istediği için öncelikli olarak Inter ile devam etmek istiyor ancak yeni teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin Muntari konusunda vereceği karar çok önemli. Bir çok takımdan teklif aldık ve aralarında şu anda resmi görüşme halinde olduklarımız da var" dedi. Inter'e Muntari'nin bonservisi için 7 milyon euro teklif eden Galatasaray, Ganalı yıldıza ise 2.5 milyon euro garanti para ve 15 bin euro da maç başına teklif etmişti.


Taffarel de 'Muslera' dedi

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı ve imzaların atılması için Copa America'nın sona ermesini beklediği Fernando Muslera hakkında kaleci antrenörü Claudio Taffarel de açıklamalarda bulundu. Muslera'yı en iyi şekilde karşılayacağını belirten Taffarel, "Muslera gerçekten oldukça yetenekli ve iyi bir kaleci. Buraya geldiği zaman onu en iyi şekilde karşılayacağım. Kendisinin şu anda Copa America'da olması bizim avantaj, çünkü buraya hazır bir şekilde gelecek. Fatih Terim bu konuyla yakından ilgileniyor biz de Muslera'nın fayda sağlaması için elimizden geleni yapacağız" dedi.


13 yıl önce