|

Yıldırım patladı: Sonun Ortega gibi olur

Beşiktaş derbisini FB TV'de izleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın Emenike'nin formasını çıkarıp sahayı terk etmesine çok öfkelendiği öğrenildi.

Yeni Şafak
18:04 - 24/03/2015 Salı
Güncelleme: 16:07 - 24/03/2015 Salı
Diğer

Beşiktaş derbisini FB TV'de izleyen Sarı-Lacivertliler'in patronunun, bu zamana kadar destek verdiği Nijeryalı'yı gözden çıkardığı belirtildi.



Taraftarların üzerini çizdiği golcünün bir daha Kadıköy'e çıkma ihtimali çok zayıf görünürken, teknik direktör İsmail Kartal'ın golcüsünü zaman zaman deplasman maçlarında kullanması bekleniyor.



13 milyon Euro'ya (Yaklaşık 40 milyon TL) alınan yıldız futbolcunun en az zararla satışı planlanıyor.



'Sonu Ortega gibi olur'

Emenike'nin menajeri Erdem Konyar'ı arayan Aziz Yıldırım ateş püskürdü. Yıldırım'ın Konyar'a Emenike'yle ilgili "Erdem, söyle bu herife ayağını denk alsın. Biz ona sürekli destek olduk, toparlanır diye bekledik ama hep daha kötüye gitti. İyice sabrımızı taşırıyor artık. Bak ben sana iki örnek vereyim; biri Ortega, diğeri Krasic... Onların durumuna düşer. Ayrıca öyle, 'Ben istediğim zaman Fenerbahçe formasını giyerim, istediğim zaman çıkartırım' demek kimsenin haddine değil. Kendini toparlasın, yoksa futbol hayatını bitiririm. Haa, 'Giderim başka takımda oynarım' havaları da bize sökmez. Giderse de, kalırsa da bu bizim şartlarımızda olur" dediği öğrenildi.



(Fotomaç)

#fenerbahçe
#emmanuel emenike
#aziz yıldırım
#ariel ortega
9 yıl önce