|

Yıldız yağmuru

Dünya klasmanının 7. sırasında bulunan Rus Vera Zvonareva, 20. sırada yer alan Alman Anabel Medina Garrigues ve 21. sırada bulunan İsviçreli Patty Schnyder ve 45. sıradaki Fransız Rezai gibi ünlü isimler İstanbul Cup'ta mücadele edecek.

00:00 - 21/07/2009 Salı
Güncelleme: 03:35 - 21/07/2009 Salı
Yeni Şafak
Yıldız yağmuru
Yıldız yağmuru

ENKA Sadi Gülçelik Tesisleri'nde, 25 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde yapılacak Sony Ericsson WTA İstanbul Cup Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası'na katılacak tenisçiler belli oldu. Garanti Koza kuruculuğunda, Türk Telekom ve Spor Toto ana sponsorluğunda ENKA Arena'da yapılacak turnuvaya, WTA'nın ilk 100'ünde yer alan 22 raket katılacağı bildirildi. 35 ülkede 52 turnuva ile gerçekleştirilen ve toplam 60 milyon dolar ödüllü Sony Ericsson WTA Tour'un Türkiye ayağı olan İstanbul Cup 2009 Turnuvası, bu yıl 400 bin dolar yatırım yapılarak hazırlanan ENKA Arena'da gerçekleştirilecek.


İPEK ŞENOĞLU DA KATILIYOR

Dünya klasmanında 7. sıradaki Vera Zvonareva, 20. sıradaki Anabel Medina Garrigues, 21. sırada yer alan ve daha önce de İstanbul Cup'ta mücadele eden Patty Schnyder ve 45. sırada bulunan iki yıl önce Maria Sharapova'yı mağlup etmesiyle ismini duyuran İran Asıllı, Fransız Aravane Rezai'nin katılacağı Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2009'a dünya sıralamasında ilk 100'de bulunan tam 22 tenis yıldızı boy gösterecek. Yabancı oyuncuların yanı sıra başarılı Türk oyuncuları da Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2009'a katılacak. Türkiye'yi Wimbledon'da başarı ile temsil eden İpek Şenoğlu'nun da yer alacağı Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2009 bu yıl 3.000 seyirci kapasiteli ENKA Arena'da çekişmeli maçlara sahne olacak. WTA'nın ilk 100'ünde yer alan 22 raket, İstanbul Cup için Türkiye'ye geliyor.


Katılacak ünlü isimler

Vera Zvonareva (Rusya)

Anabel Medina Garrigues (İspanya)

Patty Schnyder (İsviçre)

Sara Errani (İtalya)

Aravane Rezai (Fransa)

Anna-Lena Groenefeld (Almanya)

Vera Dushevina (Rusya)

Roberta Vinci (İtalya)

Lucie Hdradecka (Çek Cum.)

Urszula Radwanska (Polonya)

Yaroslava Shvedova (Rusya)

Viktoriya Kutuzova (Ukrayna)

Patricia Mayr (Avusturya)

Mariya Koryttseva (Ukrayna)

Olga Govorsova (Beyaz Rusya)

Tsvetana Pıronkova (Bulgaristan)

Galina Voskoboeva (Kazakistan)

Julia Goerges (Almanya)

Masa Zec Peskiric (Slovakya)

Maria Elena Camerin (İtalya)



15 yıl önce