|

Yıldız'a izin yok rota Brandao

Sivasspor Başkanı Odyakmaz golcü futbolcuyu satmayacaklarını açıkladı. G.Saray prensipte anlaştığı Brandao için Shaktar'la pazarlığa başladı.

00:00 - 15/08/2008 Cuma
Güncelleme: 01:35 - 15/08/2008 Cuma
Yeni Şafak
Yıldız'a izin yok rota Brandao
Yıldız'a izin yok rota Brandao

Forvet arayışlarını sürdüren G.Saray rotasını Ukrayna'ya çevirdi. Sarı-kırmızılıların renklerine katmak istedikleri Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız'a yönetimden izin çıkmadı. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, G.Saray'ın Mehmet Yıldız'ı almak için net bir girişimde bulunmadığını belirterek, “Artık lig başladı. Biz de planlarımızı buna göre yaptık. Bu saatten sonra Mehmet Yıldız'ı kimseye satmayız' dedi. Bu gelişmeler üzerine G.Saray rotayı Brandao'ya çevirdi. Daha önce 800 bin dolara prensipte anlaşma sağlanan Brezilyalı futbolcu için 5 milyon euro bonservis ücreti isteyen kulübü Shaktar Donetsk'le pazarlığa oturuldu.


Sakatlara yoğun tedavi

G.Saray'da önceki akşam Steaua Bükreş maçında sakatlanan Emre Güngör, Arda, Lincoln ve Aydın'ın durumları belli oldu. Emre Güngör'ün dün çekilen MR'ında sağ uyluk arka adale grubunda ileri derecede zorlanma tespit edildi. Arda'nın çekilen MR'ında ise sağ baldır adalesinde darbeye bağlı geniş ödem oluştu. Maçta sert darbeler alan Lincoln'ün ise sol ayak bileğinde esneme tespit edildi. Sakat futbolcular, fizyoterapist eşliğinde salonda çalışıyor.


16 yıl önce