|

Yılın transferi Cardozo!

Trabzonlu 4. sınıf öğrencisi Ömer Taha Çoban, okuldaki başkanlık seçimlerinde arkadaşlarına "Cardozo'yu sınıfa getirmeyi" vaad etti. Seçimi kazanan minik Ömer Taha, verdiği sözü tuttu ve Paraguaylı yıldızı okula getirdi.

Yeni Şafak
04:00 - 23/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 21:31 - 22/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Oscar Cardozo'yu okula getireceğini vaad ederek 'Okul Başkanlığı' seçimini kazanan Trabzonlu ilkokul öğrencisi 9 yaşındaki Ömer Taha Çoban, sözünü tuttu. Paraguaylı yıldız, Ömer Taha'nın seçim vaadi üzerine sınıfı ziyarete giderek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi; sıralarda oturarak miniklerle sohbet etti.



Cardozo'yu karşılarında gören minik öğrenciler ziyaretten memnun kalırken, Paraguaylı yıldız da seçimi kazanan Ömer Taha Çoban'ın seçim vaadini çok ilginç bulduğunu söyledi. Öğrencilerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu da ifade eden Cardozo, daha sonra da Çoban'ı tebrik ederek okuldan ayrıldı. Prof.Dr. İhsan Koz İlkokulu örencisi Ömer Taha, Cardozo'nun yaptığı ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek "Ben ve arkadaşlarım çok mutlu olduk. Bana vermiş olduğu sözü tuttuğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben de okul arkadaşlarıma vermiş olduğum sözü yerine getirdiğim için çok heyecanlıyım. İnşallah bundan sonra okulum için daha güzel şeyler yapmak için çalışacağım“ dedi.




Şampiyon Erdoğdu Anadolu Lisesi yurda döndü


Dünya Şampiyonu Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı, dün akşam İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda coşkulu bir kalabalık ve aileleri tarafından karşılanan genç yıldızlar, kupayla birlikte poz verdi. q YASİN YILMAZ







#Oscar Cardozo
#Ömer Taha Çoban
#Trabzon
9 yıl önce