|

Yılmaz Vural: Fenerbahçe'den teklif alırsam onur duyarım

Türkiye'nin en tecrübeli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, "Fenerbahçe'den teklif alırsam onur duyarım euro, dolar ya da TL hesabı yapmam" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
12:56 - 1/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 13:22 - 1/11/2018 Perşembe
Diğer
Yılmaz Vural son olarak Eskişehirspor'u çalıştırmıştı.
Yılmaz Vural son olarak Eskişehirspor'u çalıştırmıştı.

Fenerbahçe'yi çalıştırmak istediğini her fırsatta dile getiren tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, bu isteğini bir kez daha vurguladı.

Milliyet'e konuşan 65 yaşındaki çalıştırıcının sarı-lacivertli takımla ilgili açıklamaları şöyle;

"Fenerbahçe'de çok değerli oyuncular var"
  • "Fenerbahçe’nin eksiklerine rağmen kıymetli bir kadrosu var. O kadro toparlanır. İşbaşına gelecek teknik direktör sadece takım kadrosuyla değil, koca bir camia ile birlikte yola çıkacaktır. Bu beraberlik çok büyük bir güç yaratır. Fenerbahçe’nin kadrosunda kaleciden Soldado’ya kadar milli takımlarda oynayan çok değerli oyuncular var. Futbol sosyal bir etkinliktir. Fenerbahçe taraftarlarını, seyirciyi tanımak, onlara dokunmak gerekir. Çalışan bir hoca ve takım için büyük-küçük farkı olmaz.Tek yol çalışmaktır."
"Fenerbahçe için derbi şans"
  • "Cuma günü Galatasaray’la derbi maçı var. Bu maç kötü gidişi bitirmek için bir şanstır. Şahsen ben böyle bir şansı yakalamak için her türlü riske girerim."
"Kadro dışı oyunculara af yararlı olur"
  • "Bir futbolcu grubunda bazı oyuncuları cezalandırmak kulübün elini zayıflatır. Volkan, Aatıf ve Dirar’ın bir an önce affedilmesi yararlı olur."
"Euro, dolar hesabı yapmam"
  • "33 yılda 28 ayrı takım çalıştırdım. 700’den fazla maçın sorumluluğunu taşıdım. Halkım da futbol camiası da beni tanıyor. Fenerbahçe’den teklif alırsam, onur duyarım. Euro, dolar ya da TL hesabı yapmam."


#Yılmaz Vural
#Fenerbahçe
5 yıl önce