|

Yolun başındayız

“Takımımız son derece iyi niyetli ve gayretli futbolculardan kurulu” diyen bordo-mavili takımın tecrübeli çalıştırıcısı Şenol Güneş, “Ancak mükemmel değiliz. Kulübün içindeki bütün birimlerin takımın bir parçası olduğunu hissetmesi bizi başarıya götürür" dedi.

Kamil Anahar
00:00 - 17/11/2010 Çarşamba
Güncelleme: 23:07 - 16/11/2010 Salı
Yeni Şafak
Yolun başındayız
Yolun başındayız

Trabzonspor'un bu sezon yakaladığı çıkışın mimarlarından Teknik Direktör Şenol Güneş, kulübe imza atarken asla hiç koşul öne sürmediğini ve şevkle geldiğini ifade etti. Tecrübeli teknik adam mükemmel olan hiçbir takımın bulunmadığını da belirterek, “Ben sadece mükemmellik için çalışırım. O uğurda kendimi geliştirmeyi severim. Kimse mükemmel olamaz. Ancak elinden gelenin en iyisini yapabilmek benim için mükemmelliktir” dedi. Güneş, Trabzonspor'a gelirken hiçbir şart öne sürmediğini de anlatarak, “İhtiyaç duyulunca hizmet edilir. Şu anda henüz yolun başındayız. Samimi, içten duygularla yönetim, teknik heyet, futbolcu, personel, taraftar bütünlüğü ve medya desteği bizi doğru yola koydu. Son derece iyi niyetli ve gayretli oyunculardan kuruluyuz. Ancak mükemmel değiliz. Kulübün içindeki bütün birimlerin takımın parçası olduğunu hissetmesi bizi başarıya götürür” diye konuştu.


Ali Tandoğan idmana katıldı

Bursaspor, Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmana, 6 Kasım'daki Antalyaspor maçında başına aldığı darbe sonucu sakatlanan ve ameliyat olan Ali Tandoğan da katıldı. Ali'nin 1 ay sonra oynayabilecek duruma gelebileceği ifade edildi.



13 yıl önce