|

Yönetici Volkan

Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan kaleci Volkan Demirel, arkadaşlarını yalnız bırakmıyor. Adeta bir yönetici gibi hareket eden başarılı kaleci, takım arkadaşlarıyla sürekli konuşmalar yaparak, onları motive ediyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 00:35 - 16/03/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Volkan Demirel
Volkan Demirel

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle takımdan uzak olmasına rağmen kaleci Volkan Demirel saha dışında arkadaşlarına destek vererek, adeta yönetici gibi davranıyor. Takım içerisinde ağabeylik yapan tecrübeli kaleci, arkadaşlarıyla saatlerce sohbet ediyor, onların sorunlarını dinliyor. Deplasmanlara kafileyle birlikte giden, Ülker Stadı'ndaki maçlarda da takımı yalnız bırakmayan Volkan Demirel, takım arkadaşlarını maç öncesi tesislerde yaptığı konuşmalarla sakinleştiriyor.



Uçakta, otobüste ve soyunma odasında devamlı arkadaşlarıyla konuşan Volkan, futbolcuları motive ediyor. Tecrübeli kaleci, tesislere de ilk gelen ve sabah takım kahvaltısında masaya oturan ilk isim olarak, yerli ve yabancı oyuncuların hepsini motive etmeye çalışıyor. Böylece Volkan Demirel, ileride yönetimsel bazda görev almayı planladığı Fenerbahçe'de bu görevine de ısınıyor. Tecrübeli kaleci bir an önce sahalara dönmek için tesislerden çıkmazken, takım izinliyken dahi tesislere gelerek ekstra çalışmalar yapıyor. Tecrübeli kaleci, tedavisinin yanı sıra özel idmanlarla açığını kapatmaya çalışıyor.



Salonda kuvvet egzersizleri yapan Volkan, kaleci antrenörü eşliğinde çalışmalar yapıyor. 35 yaşındaki kalecinin hedefi, milli aradan sonra sahalara dönmek. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Volkan, yeni sözleşmede alacağı ücrette büyük bir indirim yapacak. Fenerbahçe yönetimi, UEFA Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle yıllık 2.5 milyon Euro ücret alan kaleci Volkan Demirel'den maaşında önemli bir indirime gidecek.

#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
#UEFA
7 yıl önce