|

Yönetim affeder ben affetmem!

Beşiktaş Teknik Direktörü, yönetimin takımla çalışmasını istediği Nobre için, “Yönetim affedebilir ama teknik adam olarak ben affetmiyorum” dedi.

Engin Albayrak
00:00 - 6/09/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:38 - 6/09/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Yönetim affeder ben affetmem!
Yönetim affeder ben affetmem!

Zürih maçının son dakikalarında oyuna girmek istemediği için kadro dışı kalan ve yönetim tarafından 20 bin dolar ceza ile affedilen Nobre'ye Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'dan veto geldi. Genel Menajer Sinan Engin'in de bulunduğu toplantıda Brezilyalı futbolcuyla konuşan genç çalıştırıcı, kendisini kaybetmeye değil kazanmaya çalıştığını belirtti ancak disiplinden de taviz vermeyeceğini dile getirdi. Sağlam daha sonra başlayan idmanda bu futbolcuyu beklentilerin aksine takımla çalışmaya almadı. Nobre, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki bir başka sahada, başka bir hoca yönetiminde çalıştı.


ÇOK ÇALIŞIRSA BELKİ

Ertuğrul Sağlam, Brezilyalı futbolcuyla ilgili soruları yanıtlarken, “Yönetim onu affedebilir ama ben teknik adam olarak etmiyorum. Burnunun sürtmesi gerekir” dedi. Nobre'nin çok çalışması halinde durumun değişebileceğini de dile getiren Ertuğrul Sağlam, diğer futbolcularla da toplantı yaparak, herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirttti. Genç teknik adam, “3 kulvarda birbirinden zorlu mücadeleler yapacağız. İlk hedefimiz lig şampiyonluğunu kazanarak 4 yıllık bu hasrete son vermek olmalı” diye konuştu.


Yönetimden tribün kavgalarına tedbir

Beşiktaş yönetimi, son yaşanan olaylardan sonra tedbir almaya karar verdi. Yönetim Kurulu, 3 yıl önce tribünde bir gencin öldürülmesinden sonra geçtiğimiz hafta da tribün liderlerinden olduğu iddia edilen başka birinin öldürülmesi üzerine bir takım tedbirler almaya karar verdi. Cinayetlerle Beşiktaş adının adının anılmasından rahatsız olan yönetimin bu konuda bir dizi tedbirler alacağı bildirildi.



17 yıl önce