|

Yunus Mallı: Mario Gomez'le Beşiktaş'ı konuştuk

Wolfsburg forması giyen milli futbolcu Yunus Mallı, verdiği röportajda takım arkadaşı Mario Gomez ve Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
12:00 - 5/12/2017 Salı
Güncelleme: 12:08 - 5/12/2017 Salı
AA
Yunus Mallı bu sezon ligde çıktığı  13 maçta 4 gol atarken 1 de asist yaptı.
Yunus Mallı bu sezon ligde çıktığı 13 maçta 4 gol atarken 1 de asist yaptı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'da forma giyen milli futbolcu Yunus Mallı, Türk Milli Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası'na katılamamasından dolayı üzüldüğünü söyledi.

"Türk halkı bizden bunu bekliyordu"

Kalite ve iyi imkanlar olmasına rağmen ay-yıldızlı ekibin Dünya Kupası'na katılamadığına işaret eden Yunus, şöyle konuştu:

  • Dünya Kupası'na gidememek bizi çok üzdü. Biz, kesinlikle başarmak istiyorduk. Türk halkı da, ülkemiz de bunu bizden bekliyordu. Maalesef beklentileri karşılayamadık. Gidemedik. Bu, bizi tabii ki çok üzdü.
Gomez'den Beşiktaş övgüsü

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen takım arkadaşı Mario Gomez ile Türkiye'yi ve Beşiktaş'ı konuştuklarını da aktaran Yunus, sözlerini şöyle sürdürdü:

  • Gomez, Beşiktaş'ta güzel ve olumlu bir dönem geçirdiğini, taraftarların da çok iyi olduğunu ve statlardaki atmosferi beğendiğini bana söyledi.
Transfer olmayı düşünmüyor

Wolfsburg'la 4,5 yıllık sözleşme imzaladığını ve başka bir takıma transfer olmayı düşünmediğini ifade eden Yunus, "Menajerime teklifler tabii ki birkaç tane gelmişti. Ben bu konuyla pek ilgilenmedim" şeklinde konuştu.

"Türkiye'den teklif almadım"

Ay-yıldızlı futbolcu, Türkiye'den teklif alıp almadığı yönündeki soruya da, "Yok, teklif almadım" cevabını verdi.



#Wolfsburg
#Yunus Mallı
6 yıl önce