|

Yusuf Erdoğan: Beşiktaş'a transferim anlamsız bir şekilde bozuldu

Bursaspor forması giyen Yusuf Erdoğan, son anda gerçekleşmeyen Beşiktaş transferiyle ilgili konuştu. 26 yaşındaki futbolcu, "Beşiktaş'a transferim neden olmadı anlamış değilim" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:29 - 13/01/2019 Pazar
Güncelleme: 11:41 - 13/01/2019 Pazar
Diğer
Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'da geçirdiği 4.5 sezonun ardından Bursaspor'a transfer olmuştu.
Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'da geçirdiği 4.5 sezonun ardından Bursaspor'a transfer olmuştu.

Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'da oynadığı dönemde Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Beşiktaş'a transferim anlamsız bir şekilde bozuldu" dedi.


"Beşiktaş'la anlaştık' dedi ama transfer olmadı"

Goal Türkiye'ye konuşan Yusuf Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle;

  • "Beşiktaş'a transferim neden olmadı hala anlamış değilim. Ben Trabzonspor'da kalmak istiyordum. Başkan beni çağırdı ve Beşiktaş ilgisinden bahsetti. Satabileceğini anlattı. 'Beşiktaş'la da anlaştık' dedi. Hatta kamp kadrosunda bile yoktum. Sonra, anlamsız bir şekilde iş bozuldu. Tekrar kampa döndüm. Transfer olmadı. İki ay sonra Bursaspor'a geldim. Hocamız kal dedi, başkan git dedi... Bir çatışma yaşandı. Ben oynamayı düşünürken bu sefer oynatmamaya karar verdiler. Bursaspor da beni çok isteyince buraya geldim. İstemeyerek de olsa ayrıldım ama Bursa'da şimdi çok mutluyum. Bana verilen değerin karşılığını vermek için çalışıyorum."


#Yusuf Erdoğan
#Beşiktaş
#Trabzonspor
#Bursaspor
5 yıl önce