|

Yusuf Şimşek'ten itiraf: Dünya beni konuşabilirdi

Balıkesirspor'da teknik direktörlük görevini yürüten Yusuf Şimşek, futbolculuk kariyeri hakkında "Hatalar yaptım yoksa dünya beni konuşurdu" dedi.

16:55 - 26/03/2020 الخميس
Güncelleme: 17:20 - 26/03/2020 الخميس
Diğer
Yusuf Şimşek, dar alanda yaptığı şık çalımlarla Türk futbolunun en yetenekli isimleri arasında yer aldı.
Yusuf Şimşek, dar alanda yaptığı şık çalımlarla Türk futbolunun en yetenekli isimleri arasında yer aldı.

Futbolculuğu döneminde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta lig şampiyonlukları yaşayan Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, kariyeriyle ilgili dikkati çeken bir itirafta bulundu.

Radyospor'a konuşan 44 yaşındaki çalıştırıcı, Mehmet Demirkol'un "Nwakaeme, adam geçme özelliği açısından bana Yusuf Şimşek'i hatırlatıyor" sözleriyle ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Hataları yapmasaydım dünya futbolunda söz sahibi olurdum"
  • "Mehmet abiye teşekkür ediyorum. Yıllar geçse de unutulmamak çok güzel. Futbolculuğum döneminde daha iyi şeyler yapabilirdim ama olmadı. Futbolculuk döneminde hatalar yaptım yoksa dünya beni konuşurdu. Bu hataları yapmasaydım; dünya futbolunda söz sahibi olurdum. Ben kendisiyle yüzleşen biriyim. Geçmişten ders aldım. Teknik direktörlük kariyerimde de hatalarım oldu, hepsinden ders çıkarttım. Umarım teknik direktörlük kariyerimde daha güzel bir kariyere imza atarım. Trabzonsporlu Nwakaeme'yi çok beğeniyorum."

#Yusuf Şimşek
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
٪d سنوات قبل