|

Yusuf ve Abdülkadir'i isteyen kulüpler belli oldu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, genç oyuncular Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı için yurt dışından aldıkları resmi teklifleri açıkladı. Ağaoğlu, "Abdülkadir için Benfica'dan, Yusuf için ise Real Sociedad ve Hannover'den resmi teklif aldık" dedi.

Yeni Şafak
15:37 - 7/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 16:09 - 7/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzonspor'un altyapıdan Türk futboluna kazandırdığı iki isim: Abdülkadir ile Yusuf Yazıcı.
Trabzonspor'un altyapıdan Türk futboluna kazandırdığı iki isim: Abdülkadir ile Yusuf Yazıcı.

Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu kulübün gündemine ilişkin TRT Spor'da açıklamalar yaptı.

"Burak'a yakıştıramadım"

Burak Yılmaz'la yaşanan krize değinen Ağaoğlu, "Görüntü olarak baktığımızda bize kulübümüze de yakışmayan Burak’a yakıştıramadığım. Sebepsiz yere gündem yaratan. 2-3 şiddetinde krize dönüşen bir olay. Almış olduğumuz kararı eleştirenler, ağır yada hafif bulanlar var. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün başına geldiğiniz zaman burada kişilerin düşüncesi ikinci plana gider. Burada kulübün doğrularını yapmak zorundasınız. Bu alınan karar bazılarını mutlu bazılarını mutsuz etti. Bu da son derece doğal. Yönetimde oy birliği ile alınan bir karar. Ben onların almış oldukları karar doğrultusunda bir karar aldım. Burak ben çok üzgünüm yapılmaması gereken bir şeydi. Kazanma hırsız enerjisiyle tepki gösterdim. Çok üzgünüm. Yönetimin vereceği her türlü karara saygılıyım dedi" açıklamasında bulundu.

"Portekiz, İspanya ve Almanya'dan teklif aldık"

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e gelen teklifleri de açıklayan Ağaoğlu şöyle konuştu;

  • "Bir futbolcunun bedelini piyasa belirler. Premier Ligde 60 milyon euro ise, Türkiye’den gidişi 10-15 milyon eurodur. Kimse vezir sandalyesinde rüya görmesin. Görüştüğümüz kulüpler var. Geliyorlar.... Premier Ligden kulüp bazında gelmedi, menajerler vasıtasıyla geldi. Biz onlarla hiçbir şekilde oturup konuşmayacağımızı söyledik. Şu kulüp istiyor, gelsin abi kulüp temsilcisi. Kulüpten teklif getiren menajer oldu. Kulübün temsilcisi ve resmi teklifle Real Sociedad’dan, Hannover’den, Benfica’dan geldiler. İkisi içinde. Kulüp resmi teklifi Abdulkadir için Portekiz’den, Yusuf için de İspanya ve Almanya’dan geldi."


#Ahmet Ağaoğlu
#Trabzonspor
#Abdülkadir Ömür
#Yusuf Yazıcı
5 yıl önce