|

Zaferle döneceğiz

Bu yıl ilk kez Güney Amerika'da düzenlenecek Dakar Rallisi'nde Türkiye'yi motosiklet kategorisinde temsil edecek Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar, bitişte Türk bayrağını dalgalandıracaklarını söylediler.

00:00 - 29/12/2008 Pazartesi
Güncelleme: 02:55 - 29/12/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Zaferle döneceğiz
Zaferle döneceğiz

Dakar Rallisi'nde Türkiye'yi temsil edecek Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar'dan oluşan Jeam Beam Dakar Türk Takımı, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e aktarmalı olarak gitmek üzere İspanya'nın Madrid kentine hareket etti. Güney Amerika'da ilk kez düzenlenecek Dakar Rallisi'ne motosiklet kategorisinde katılacak Merkit ve Torunlar, yolculuk öncesi, bütün hazırlıklarını tamamladıklarını ve son derece heyecanlı olduklarını belirttiler. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Torunlar, “İnşallah bitişte Türk Bayrağı'nı dalgalandırırız” diye konuştu. Kemal Merkit de kayalı, dünyanın en kuru çölünde 800 sporcunun yarışacağına dikkati çekerek, “Zaferle dönmeyi istiyoruz” şeklinde konuştu.


TFF 2. ve 3. Ligde Yükselme Grubu'na çıkanlar belli oldu

TFF 2. ve 3. Lig'de ilk yarı maçları tamamlanırken Yükselme Grubu'na çıkan takımlar da belli oldu. TFF 2. Lig'de Eyüp, Körfez Belediye, Buca, Tarsus İdmanyurdu, Beykoz 1908 ve Mersin İY, Tokat, Çorum, Vanspor ve DİSKİ, TFF 3. Lig'de ise Tepecik Belediye, Lüleburgaz, Göztepe, İzmir, TKİ Linyit, Pursaklar, Bafra Belediye, Ankara Demir, Hatay ve K.Maraş Yükselme Grubu'na çıktılar.



15 yıl önce