|

Zambrano geliyor

Trabzonspor, yıllık 1.8 milyon Euro’ya prensipte anlaşma sağladığı Eintracht Frankfurt’un Perulu savunma oyuncusunu hafta içinde Trabzon’a getirip 4 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/07/2015 Pazar
Güncelleme: 08:17 - 26/07/2015 Pazar
Yeni Şafak

Savunma ve forvete takviye yapmak isteyen Trabzonspor, girişimlerini sürdürüyor. Bordo-mavili takımın, savunma için görüştüğü Perulu stoper Carlos Zambrano ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımında forma giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusunun menajerleri ile yapılan görüşmede prensipte anlaşma sağlandığı ve Perulu futbolcu ile önümüzdeki hafta sözleşme imzalanması bekleniyor. Frankfurt ile sözleşmesi biten ancak opsiyonunu kullanarak 1 yıllık daha imza atan Zambrano, sözleşmesine "1.5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi koydurmuştu. Bordo-mavililerin 1.5 milyon Euro bonservis bedelini ödemesi konusunda karar aldığı öğrenilirken, bu konuda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan garanti alan Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın Zambrano'nun menajeriyle görüştüğü ve söz kestiği öğrenildi.



3+1 YILLIK SÖZLEŞME ÖNERİLDİ


Yıllık 1 milyon 800 bin Euro ücret teklif edilen Perulu futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamayı planlayan Trabzonspor yönetiminin bu transferi önümüzdeki hafta sonlandıracağı ifade edildi. Çarşamba günü Trabzon'a geleceği bildirilen Zambrano'nun sağlık kontrolünün ardından Cuma günü imza atması bekleniyor.



Goller yerlilerden


UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Lüksemburg'un Differdange takımını eleyerek 3. ön eleme turuna yükselen Trabzonspor, sezona geçen yılın aksine yerli oyuncularının golleriyle başladı. Geçen sezon ilk 6 resmi maçta 5 golün tamamını yabancı oyuncular kaydederken, bu sezon UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Differdange karşısındaki 2 maçtaki 3 golü de yerli futbolcular attı. Lüksemburg temsilcisi karşısında ilk maçta Mehmet Ekici'nin golüyle 1-0 galip gelen bordo-mavililer, deplasmanda da Salih ve Soner Aydoğdu'nun golleriyle tur atladı.



İdmanının küçük misafirleri


Hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Trabzonspor, çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanı aileleriyle gelen çocuklar da takip etti. Trabzonspor, bugün saat 20.00'da amatör Eintracht Trier takımıyla karşılaşacak.



UEFA listesi yenilendi


UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turuna yükselen Trabzonspor, UEFA'ya yeni oyuncu listesini gönderdi. Yeni transferler M'bia, Cavanda, Alper Uludağ, Okay, Özer ve sakatlığı geçen Cardozo, 21 kişilik yeni listede yer aldı. Differdange maçında takımının galibiyet golünü atan Soner ile iki maçta da 90 dakika sahada kalan Musa Nizam listede yer almadı.



#Trabzonspor
#Carlos Zambrano
#uefa
9 yıl önce