|

ZAMORANO ATAĞI

Lucescu'nun talimatıyla hareket geçen Sarı-Kırmızılılar, Şilili İvan Zamorano'nun peşinde. Hırvat Suker ise red cevabı verdi

.
00:00 - 23/06/2000 Cuma
Güncelleme: 18:39 - 14/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
ZAMORANO ATAĞI
ZAMORANO ATAĞI
Şilili favori

Teknik direktör sorununu Mircea Lucescu ile halleden Galatasaray, Rumen hocanın isteği doğrultusunda golcü arayışına girdi. Sarı-Kırmızılılar, transfer listesinin başındaki ilk isim İnterli Zamorano için harekete geçti. Hırvat Suker, Trabzonlu Vugrinec'in "gitme" uyarısıyla Sarı-Kırmızılı yönetime gelmek istemediğini söyledi.

Hakan'la takas

Galatasaray yönetimi Hakan Şükür'için görüştüğü İtalyan kulübüyle bu kez de İvan Zamorano ve Rumen Mutu için bir araya gelecek. Şilili futbolcu için İnter'den kolaylık isteyecek olan yönetim, gerekirse Hakan ile takası gündeme getirecek. R. Madrid'te yıldızı parlayan Zamorano, 4 sezondur İtalyan liginde top koşturuyor.

Moldovan plase

Galatasaray, Zamorano'da sorun çıkması ithimaline karşılık, Moldovan ve yine İnter'de oynayan Mutu ile temasa geçecek. Menacer Becali aracılığıyla Rumen futbolcularla temas kuran yönetim bu oyunculardan "olur" cevabını aldı. Yönetim ayrıca, Chelsea'da oynayan Norveçli Toni Anre Flo'ya da sıcak bakıyor.


24 yıl önce