|

Zan, efsane peşinde

G.Saraylı Gökhan Zan, “Bu takıma Hagi, Prekazi, Hakan Şükür geldi. Arda ve Servet bu takımla sembolleşti. Umarım ben de unutulmazlardan olurum” dedi.

00:00 - 8/09/2009 الثلاثاء
Güncelleme: 03:37 - 8/09/2009 الثلاثاء
Yeni Şafak
Zan, efsane peşinde
Zan, efsane peşinde

Sarı-kırmızılı kulübün bu sezon Beşiktaş'tan transfer ettiği Gökhan Zan, sarı-kırmızılı takımda efsane olmak istediğini belirterek, “G.Saraylı Gökhan Zan olarak anılmak istiyorum” dedi. G.Saray'a bir çok futbolcunun gelip gittiğini belirten Milli oyuncu, “Bir çok efsane futbolcu geldi. Gittikten sonra bile unutulmadılar. Metin Oktay, yabancılardan Hagi, eskiden Prekazi vardı ve tabii Hakan Şükür ve yeni neslin sembolleşmiş ismi Arda ve Servet Bu isimler G.Saray'da sembolleşmişlerdir. Umarım ben de bu futbolcuların arasına girerim. Bu onura layık olurum” ifadelerini kullandı.


KOLAY MAÇ YOK

Gökhan Zan, G.Saray'a gelişinden itibaren taraftarların verdiği desteğin kendisini motive ettiğini belirterek, “Bu da beni maçlara müthiş konsantre ediyor” diye konuştu. Süper Lig'de ve Avrupa kupalarında iyi gittiklerini ve bunun devamının geleceğini belirten tecrübeli oyuncu, “Her maça aynı oranda konsantre olmalıyız. Şu ana kadar geçen süreç gösterdi ki, kimse kimseye kolay oklay puan vermeyecek” şeklinde konuştu. Takımda Servet Çetin ile çok iyi anlaştıklarını ifade eden Zan, Mehmet Topal'ı da daha önceden Çanakkale Dardanelspor'dan tanıdığını dile getirdi.


Yırtık değil zorlanma

A Milli Futbol Takımı kampından sakat dönen Gökhan Zan'ın kasığında zorlanma tespit edildi. Yırtık şüphesi bulunan milli futbolcunun çekilen MR'ı sonrası yapılan açıklamada kontroller sonucu sağ kasığında zorlanma tespit edildiği ve tedavisine hemen başlandığı bildirildi. G.Saray'da Aydın ve Ayhan'ın da sakatlıkları sürüyor.


٪d سنوات قبل