|

Zaniolo'nun talipleri artıyor

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'nun talipleri artıyor. Yıldız oyuncuya Milan ve Inter'den sonra bir İtalyan kulübü daha talip oldu.

21:26 - 28/02/2023 Salı
Diğer
İtalyan devleri peşinde
İtalyan devleri peşinde

Galatasaray devre arasında dünyada ve Avrupa'da ses getiren bir transfere imza atarak Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar İtalyan oyuncu için 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli karşılığında Roma ile anlaştı.

Galatasaray ile dört buçuk yıllık sözleşme imzalayan Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesinde 35 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli bulunuyor.

Yıldız oyuncunun Galatasaray'a transferi ile ilgili konuşan annesi "Galatasaray'ı seçtik çünkü Roma onu yarı yolda bıraktıktan sonra Nicolo'ya onu çok istediklerini hissettirdiler Zaniolo, yeniden doğmak için Galatasaray'ı seçti. Ne ben, ne Nicolo, ne de ailem Roma taraftalarına kızgın değiliz. Roma taraftarlarına her zaman minnettar olacağız. Bizi çok eleştirdiler, ancak bu onların suçu değil. Kendilerine açıklanana inandılar." ifadelerini kullandı.

İtalya'dan talipleri artıyor

Galatasaray'ın Alanyaspor ile oynadığı hazırlık maçında ilk kez forma giyen Nicolo Zaniolo'nun ilk golünü atması 15 dakika sürdü. Yıldız oyuncunun hazırlık maçındaki performansı İtalya basınında geniş yer buldu.

23 yaşındaki oyuncunun İtalya'dan talipleri ise artıyor. Çizme'nin köklü ekiplerinden Milan ve Inter, Zaniolo'nun serbest kalma bedelini ödeyerek takımlarına katmaya çalışıyor. İtalyan oyuncu için transfer yarışına Juventus da dahil oldu.

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre Juventus gelecek sezonun hazırlık çalışmaları kapsamında Nicolo Zaniolo'yu da hedef listesine ekledi.

Siyah beyazlılar gelecek sezonda takımlarını hem gençleştirmek hem yerli oyuncularla yola devam etmek istiyor. Finansal problemlerden dolayı 20 puanı silinen Juventus'un ise önümüzdeki sezon Avrupa'da mücadele edip etmemesi henüz belli değil. Bu durum takımdaki yıldız oyuncuların sezon sonu Juventus'tan ayrılmasına neden olabilir.





#Nicolo Zaniolo
#Galatasaray
#transfer
1 yıl önce