|

Zapata ve Çağlar'a yakın takip

Yeni sezonda savunmaya takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Milan'ın stoperi Zapata ile prensip anlaşmasına vardı. Çağlar Söyüncü için ise Başkan Fikret Orman, Altınordu yönetimiyle masaya oturacak.

Yeni Şafak
11:06 - 20/04/2016 الأربعاء
Güncelleme: 08:51 - 20/04/2016 الأربعاء
Yeni Şafak
Zapata (Milan)
Zapata (Milan)

Süper Lig'de şampiyon olarak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmayı hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda.



Gelecek sezon için transferde önceliği savunmaya veren siyah-beyazlılar, ilk olarak Milan'ın stoperi Zapata ile temasa geçti. Prensipte anlaşmaya varılan 29 yaşındaki Kolombiyalı stoper, 2008'den beri Milan'da forma giyerken, bu sezon 19 resmi maçta görev yaptı.






Altınordu ile ön protokol yapılacak

Beşiktaş'ın peşinde olduğu bir diğer isim ise Altınordu'nun genç stoperi Çağlar Söyüncü. 19 yaşındaki oyuncu için devre arasından beri takipte olan siyah- beyazlılar Avrupa'dan bir çok teklif alan genç stoperi bir an önce takıma kazandırmak istiyor. Akhisar Belediye maçı için hafta sonu İzmir'e gidecek Başkan Fikret Orman'ın Altınordu yönetimiyle ön protokol yapmak için masaya oturacağı belirtildi.








#beşiktaş
#zapata
#çağlar söyüncü
٪d سنوات قبل