|

Zengin bekleyiş

Bordo-mavililer, yıldız futbolcunun transferini bitirmek için temasları hızlandırdı. Trabzonspor, bu oyuncunun menajerliğini yapan eski futbolcusu Fredrik Risp ile sıkı pazarlık halinde

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:55 - 16/01/2015 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor'da Erkan Zengin konusundaki bekleyiş sürüyor. Eskişehirspor ile 2 milyon 250 bin Euro'ya anlaşan bordo-mavililer, futbolcuyla da anlaşma konusunda önemli bir mesafe aldı. Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Fredrik Risp, oyuncunun menejerleriğini yaparken Trabzonspor yönetimi de, Risp üzerinden Erkan ile görüşmelerini sürdürüyor. Daha önce CEO Burak Gürdal’ın devreye soktuğu menajer Metin Korkmaz’ı devre dışı bırakan Karadeniz ekibi, bu transferi Pazartesi gününe kadar bitirmeyi planlıyor.

BAŞKAN EMİN

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, transferdeki gelişmeleri ise Trabzondan takip ediyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın Erkan isteğini yerine getirmek için yoğun bir çaba harcayan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor-F.Bahçe arasında gelip-giden oyuncuyu bordo-mavili takıma kazandırmakta kararlı. Erkan transferinde yaşanan gelişmelere, "Bizi istemeyecek olanı biz niye isteyelim. Erkan'ın kafasını karıştırıyorlar" şeklinde yaklaşan Hacıosmanoğlu, Pazartesi gününe kadar transferin bitmesi için bastırıyor.

Şimdi de Capel rekabeti

İspanyol Punto Pelato radyosunun bir süre önce Trabzonspor'un gündeminde olduğunu ileri sürdüğü Sporting Lizbon'lu Diego Capel'in peşine şimdi de Fenerbahçe'nin de düştüğü iddia edildi. Haber, Portekiz'in Ojogo gazetesinde geniş yer aldı. Gazete, Rus takımlarının da ilgilendiği İspanyol oyuncunun bu transfer döneminde takımdan ayrılabileceğini ama başkan Bruno Carvalho'nun 5 milyon Euro'da direttiğini bildirirken, F.Bahçe'nin de Capel rekabetinin içine girdiğini duyurdu. 12 lig maçında forma giyen, buna karşın sadece 1 kez ilk 11'de sahaya çıkan 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 900 bin Euro'luk yıllık ücretiyle Sporting Lizbon'un en pahalı futbolcusu. 


Rövanş 14 Şubat'ta

Trabzonspor’un 20 Aralık’ta yapılan olaylı genel kurulundan sonra 14 Şubat’ta yapılacak Divan Kurulu Başkanlık seçiminde olaylı genel kurulun rövanşı olacağı vurgulandı. Şu ana kadar iki aday ortaya çıkarken, ikisinin de listelerinde yer alanlarla birlikte muhalefetin çeşitli kanatlarından olması dikkat çekiyor. Mevcut yönetim kurulu, Divan kuruluna aday göstermezken mevcut adayların birini destekleme kararı alacak. Trabzonspor yönetimi, Av. Ali Sürmen’in yanı sıra Nadir Saral’ın seçilmesi halinde her ikisiyle de sağlıklı çalışabileceğini belirtse de iki listenin eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman’ın ismi altında birleşmesi de söz konusu.


Başka oyunlar oynanıyor

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Erkan Zengin transferinin 3 gün içerisinde biteceğini belirtirken Eskişehirspor'a 600 bin Euro verdikleri iddialarını yalanladı. Oyuncunun transferinde farklı menajerlik oyunları oynandığını kaydeden Aslan, "Teklifimizi ilettik. Kampa yetiştireceğiz" yorumunu yaptı.

#Trabzonspor
#Eskişehirspor
#Fredrik Risp
9 yıl önce