|

Zico, Scolari için bekletiliyor

F.Bahçe yönetiminin başka isimlerle temasta olması nedeniyle teknik direktör Zico'nun sözleşmesinin uzatılmadığı ileri sürüldü. Scolari ve Luksemburgo ile birlikte diğer adaylarla görüşmelerin sürdüğü iddia edildi.

00:00 - 22/05/2008 Perşembe
Güncelleme: 00:47 - 22/05/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Zico, Scolari için bekletiliyor
Zico, Scolari için bekletiliyor

Süper Lig'in bitimiyle sözleşmesi sona eren teknik direktör Arthur Zico'nun Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı konusunda sona yaklaşılırken, Brezilyalı teknik adamın mukavelesinin uzatılmamasının nedeninin yönetimin başka isimlerle temas kurması olduğu öğrenildi. Sezonun son haftalarında yaptığı kritik hatalar nedeniyle Zico ile devam konusundaki kararını erteleyen sarı-lacivertli yönetimin, daha önce de gündeme gelen Scolari ve Luksemburgo gibi teknik adamlarla görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.


FENER OLMAZSA BENFİCA

Scolari, Luksemburgo ve diğer hoca adaylarıyla görüşmelerde bulunan sarı-lacivertliler, bu konudaki kararını hafta sonunda net olarak ortaya koyacak. Ünlü hocalarla yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırsa Zico ile yollar ayrılacak. Brezilyalı hoca da daha önce 3 kez avkutatı vasıtasıyla yapılan görüşmelerin olumlu geçmediğini ve hafta sonuna kadar F.Bahçe'den olumlu bir cevap alamaması halinde F.Bahçe'den ayrılacağını açıklamıştı. Portekiz basını ise Japonya Milli Takımı ve Lazio'dan teklifler alan Zico'nun Benfica ile prensipte anlaştığını, F.Bahçe'nin de Panathinaikos'un eski çalıştırıcısı Jose Paseiro'yu gündemine aldığını yazdı.





16 yıl önce