|

Zico Süper Lig'e geri dönüyor

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gitme ihtimalinin artması üzerine Bursaspor, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico ile pazartesi günü masaya oturacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
12:18 - 6/06/2015 Cumartesi
Güncelleme: 13:05 - 6/06/2015 Cumartesi
Diğer

Bursaspor, kulübün başına dünyaca ünlü ismi geçirmek için harekete geçti. Fanatik'in haberine göre, teknik direktör Şenol Güneş'le olan 1 yıllık macerası sona eren Bursaspor, deneyimli teknik adamın sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyip şehirden ayrılması sonrasında vakit kaybetmeden, yeni hoca arayışına başladı. Bu doğrultuda elindeki seçenekler üzerinden çalışma başlatan Başkan Recep Bölükbaşı, takımın başına bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Arthur Zico'yu getirmek için düğmeye bastı. Başkan'ın, 62 yaşındaki teknik adama yeşil ışık yakması sonrasında harekete geçen Yeşil-Beyazlı idareciler, başarılı çalıştırıcıyla ilk teması kupa finali sonrasında kurdu.



Barcelona ve Juventus'un karşı karşıya geleceği Şampiyonlar Ligi finali için Almanya'da bulunan Zico'ya resmi görüşme talebini ileten yönetim; tecrübeli çalıştırıcıdan, “Pazartesi günü görüşelim" cevabını aldığı öğrenildi.



Yakın dostundan görüş aldı

Türkiye'de 2006-08 yılları arasında görev yapan Zico'nun, Bursaspor'la ilgili olarak yakın dostu olan iş adamı ve menajer olarak çalışan Erdal Akgündüz'den bilgi aldığı bildirildi. Hindistan Ligi ekiplerinden Goa'yla olan sözleşmesi devam eden Zico'nun, birkaç Bundesliga ekibiyle görüşüp sonra Yeşil-Beyazlılar'la pazarlık masasına oturacağı ifade edildi.



#zico
#bursaspor
#görüşme
9 yıl önce