|

Zidane, Sağlam'ı övdü

Maçı Fransız televizyonu için yorumlayan eski futbol yıldızı Zinedine Zidane, Beşiktaş'ın futbolunu övüp, Ertuğrul Sağlam'ın stratejisinin çok gerçekçi olduğunu söyledi. Djibril Cisse ise, “Bu maçın böyle biteceğini ısınırken anlamıştım” dedi.

00:00 - 20/09/2007 Perşembe
Güncelleme: 03:10 - 20/09/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Zidane, Sağlam'ı övdü
Zidane, Sağlam'ı övdü

Marsilya - Beşiktaş maçı sonunda Fransız televizyonu Canal +'da karşılaşmanın yorumunu yapan Zinedine Zidane, Marsilya'nın galibiyetinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Beşiktaş'ın futboluna ve Ertuğrul Sağlam'ın stratejisine de övgüde bulunan Fransız futbol efsanesi, “Maç sırasında bu kadar rüzgar olması, rahatsız edicidir. Birkaç kez benim de başıma gelmişti. Kornerde kaleci rüzgarı hesap edemeden kalesinden çıktı, bu da golün gelmesini sağladı. Ondan sonrası zaten Marsilya için çok daha iyiydi. Beşiktaş da gol bulmak istedi ancak atakları yeterli olmadı” dedi.

Zidane, Kendisine benzetilen Samir Nasri içinse, “Onun futbolunu zaten çok beğeniyorum. Bu akşam takımı sırtlayan da oydu” ifadesini kullandı. Karşılaşmada ikinci golü atan ünlü golcü Djibril Cisse ise “Bu galibiyet hepimize çok iyi gelecek. Böyle olacağını, maç öncesi ısınma sırasından itibaren hissetmiştim. Gerçek futbolumuzu göstermeye niyetliydik. Oyun içinde bazen zorlansak da sonuçta üstünlüğümüzü rakibimize kabul ettirdik ve istediğimiz sonucu almayı bildik” şeklinde konuştu.


17 yıl önce