|

Zivkovic ve Fejsa'da işlem tamam

Fenerbahçe, Zivkovic ve Fejsa için Benfica ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertlilerin, Zivkovic’i kiralık, Fejsa’yı ise bonservisiyle birlikte transfer edeceği öğrenildi.

09:52 - 7/08/2019 Çarşamba
Güncelleme: 10:11 - 7/08/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe Zivkovic'i kiralık, Fejsa'yı ise bonservisiyle bitirmek istiyor.
Fenerbahçe Zivkovic'i kiralık, Fejsa'yı ise bonservisiyle bitirmek istiyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin Benfica’nın iki Sırp yıldızı Zivkovic ve Fejsa ile anlaşmaya vardığı belirtildi. Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage’nin her iki oyuncuyu da kadrosunda düşünmediği ve sarı-lacivertlilerin her iki oyuncunun transferi için Benfica ile anlaştığı aktarıldı.

Portekiz’in gazetelerinden A Bola’nın haberine göre Fenerbahçe, Zivkovic ve Fejsa için Benfica ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli ekibin 23 yaşındaki Zivkovic’i satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiralayacağı bildirildi. Zivkovic hücum hattının her bölgesinde forma giyebiliyor.

  • Defansif orta saha için uzun süredir listede olan 30 yaşındaki Sırp yıldız Ljubomir Fejsa’nın transferinin de 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında bittiği belirtildi. Sırp basını da bu transferlere yakın ilgi gösterdi.

Sırbistan’daki sitelerde, Fenerbahçe’nin kendi ülkelerinden yıldızlara yöneldiğini yazdı. Hatta sarı-lacivertli takımın son hedefinin yine br Sırp yıldız Aleksander Kolarov olduğu belirtildi.

Zanka'da geri sayım

Fenerbahçe, Zanka transferinde geri sayıma başladı. Danimarkalı stoper Zanka ile anlaşmaya varan F.Bahçe, Huddersfield ile bonservis pürüzlerini giderdikten sonra transferi açıklayacak. Sportif Direktör Damien Comolli, İngiltere’de Huddersfield yöneticileriyle Zanka transferi için görüştü. Zanka, F.Bahçe’ye gitmek istediğini kulüp yönetimine iletirken, Huddersfield ile bonservis pazarlıklarında ufak bir fark kaldığı belirtildi. Sarı-lacivertli ekibin Zanka transferini bu hafta sonuçlandırmayı planladığı öğrenildi.



#fenerbahçe
#zivkovic
#Fejsa
5 yıl önce