|

Zokora, iki tane Selçuk İnan eder

Başkan Sadri Şener, Fildişili yeni transferin Selçuk'u çabuk unutturacağını ileri sürerek, “Zokora'yı transfer ettik. Çok iyi bir futbolcu. Bana göre iki tane Selçuk eder” dedi.

00:00 - 6/06/2011 Pazartesi
Güncelleme: 01:44 - 6/06/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Zokora, iki tane Selçuk İnan eder
Zokora, iki tane Selçuk İnan eder

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni transfer Fildişili Zokora'ya övgüler yağdırdı. Şener, “Zokora'yı transfer ettik. Çok iyi bir futbolcu. Bana göre iki Selçuk eder. Şimdi de İspanya'ya gidip Romaric'in işini bitirmeye çalışacağım. Büyük bir ihtimalle o da bitecek. Hem Zokora hem Romaric süper bir orta saha olacak. Trabzonspor'a yabancı ve önemli oyuncu getirmek zor oluyor. Ben Egemen'i o kadar büyük kayıp olarak görmüyorum. Selçuk davranışıyla da beni hayal kırıklığına uğrattı. 'Avrupa, Avrupa' dedi bize. Lap diye Galatasaray'a gitti” diye konuştu.

COLMAN VE JAJA GİTMİYOR

Başkan Şener, Arjantinli ve Brezilyalı oyuncular Colman ve Jaja'da bir problem olmadığını söyledi. Şener, “Hayır ne Colman'da ne Jaja'da ne de başka bir futbolcumuzda hiçbir sıkıntı yok, her ikisi de bizim sözleşmeli futbolcumuz. Colman ve Jaja gözden çıkarılmamıştır. İki futbolcumuzun ayrılmak gibi bir istekleri bize yansımadı. Ortada bir futbolcunun gitmek istemesi söz konusu ise ki öyle bir şey yok. Bu durumda her futbolcunun bir bedeli vardır” diye görüşlerini dile getirdi.




13 yıl önce