|

Cüneyt Çakır Galatasaraylıları çıldırttı: Kritik pozisyonda avantaja izin vermedi

Yılın ilk derbisinde Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında hakem Cüneyt Çakır tepki çeken kararlara imza attı.

19:24 - 17/01/2021 Pazar
Güncelleme: 21:05 - 17/01/2021 Pazar
Yeni Şafak
Cüneyt Çakır
Cüneyt Çakır

Beşiktaş-Galatasaray maçında hakem Cüneyt Çakır, sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çeken bir karar verdi. Tecrübeli hakemin Galatasaray'ın kritik bir pozisyonunda atağı kesmesi sarı kırmızılıların teknik heyetini olduğu kadar sosyal medyadaki taraftarların da tepkisini çekti.

İşte tartışma yaşatan o pozisyon;
  • Beşiktaş'ta Rosier 22. dakikada sarı kart gördü. Galatasaraylı futbolcular bu pozisyonda büyük bir tepki gösterdi. Sarı kırmızılılar, düdük çalmasaydı net bir pozisyonun içinde kalabilirdi.


Beşiktaşlıların kırmızı kart isyanı

Beşiktaşlı taraftarlar da maçın ilk yarısında Arda Turan ve Şener Özbayraklı'nın içinde olduğu pozisyonlarda hakem Cüneyt Çakır'ın kırmızı kartını es geçtiğini iddia etti.

Konuyla ilgili devre arasında konuşan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Arda Turan'ın pozisyonunun kırmızı kart olduğunu belirtti. Ayrıca sarı kırmızılıların kesilen atağı için de Cüneyt Çakır'ı eleştirdi. Dilmen, mücadelenin hakemi Çakır'ın maçı berabere bitirmek istediğini de iddia ettti.




#Cüneyt Çakır
#Galatasaray
#Beşiktaş
3 yıl önce