|

Diego Costa-Beşiktaş haberlerinin sebebi ortaya çıktı

Beşiktaş'ta Pepe transferinin ardından yazılı ve görsel basında Chelsea'nin yıldız ismi Diego Costa'nın siyah beyazlılara geleceği haberleri yer alıyor. Peki bu kadar maliyetli bir oyuncunun transferiyle ilgili ortaya çıkan bu iddiaların kaynağı ne? yenisafak.com Spor Servisi konuyla ilgili önemli bilgilere ulaştı.

Yeni Şafak ve
15:59 - 5/07/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:23 - 5/07/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Chelsea'nin İspanyol golcüsü Diego Costa, İngiltere'den ayrılıp eski takımı Atletico Madrid'e dönmek istiyor.
Chelsea'nin İspanyol golcüsü Diego Costa, İngiltere'den ayrılıp eski takımı Atletico Madrid'e dönmek istiyor.

Beşiktaş'ın Real Madrid'den ayrılan Pepe'yi transfer etmesinin ardından forvet transferiyle ilgili beklentiler iyiden iyiye arttı. Aboubakar'ın durumundaki belirsizliğin ardından bu noktaya yapılacak transfer için Chelseali Diego Costa'nın adı geçmeye başladı.

Şu anda hiçbir Türk kulübünün alamayacağı bir bonservis bedeline sahip olan Diego Costa ile ilgili iddiaların arkasında yatan sebep, tamamiyle menajer Jorge Mendes'le ilgili. Pepe'nin de menajerliğini yapan tecrübeli menajer, Diego Costa'nın da haklarını elinde bulunduruyor.

Diego Costa, Chelsea'den ayrılma isteğini yönetime ilettikten sonra eski takımı Atletico Madrid'le transfer görüşmelerine başlamış ve büyük ölçüde anlaşmıştı. Ancak İspanyol ekibinin aldığı transfer cezası Costa'nın Madrid'e geri dönüşüne engel oldu.

Konu şimdilik ihtimaller dahilinde. Transferde çok fazla cephe var ve FIFA'nın da dikkatini çekebileceği düşünüldüğünde oldukça zor gözüküyor. Ama futbolda söylenen bir söz vardır o da "Asla, asla demeyeceksin."

  • Bu arada Beşiktaş'ın ilgilendiği belirtilen Diego Costa'nın Instagram sayfasında siyah beyazlı taraftarlar adeta mesai harcıyor. Beşiktaşlılar yıldız oyuncunun paylaşımlarının altına "Come to Beşiktaş" mesajları atarak oyuncunun dikkatini çekmeye çalışıyor.

#Diego Costa
#Beşiktaş
7 yıl önce