|

Enver Cenk Şahin Medipol Başakşehir'de idmanlara çıkacak

Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiği paylaşımdan sonra, Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından St. Pauli'de kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin eski kulübü Medipol Başakşehir'de idmanlara çıkacak.

13:02 - 15/10/2019 Salı
Güncelleme: 13:12 - 15/10/2019 Salı
AA
Enver Cenk Şahin Medipol Başakşehir'de idmanlara çıkacak.
Enver Cenk Şahin Medipol Başakşehir'de idmanlara çıkacak.

Enver Cenk Şahin'in, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen 'Barış Pınarı Harekatı'na destek paylaşımı kulübü Saint Pauli'yi rahatsız etmişti.

Alman ekibinden yapılan açıklamada, Enver Cenk Şahin'in kadro dışı bırakıldığı duyurulmuş ve Cenk'in sözleşmesinin devam ettiği fakat maçlara ve antrenmanlara katılamayacağı ifade edilmişti.

Başakşehir'de idmanlara çıkacak

Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiği paylaşımdan sonra, kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin eski kulübü Medipol Başakşehir'de idmanlara çıkacak. Türk halkından ve birçok kulüpten destek mesajı almasıyla ilgili olarak konuşan Enver Cenk, şu görüşleri paylaştı:

"Zor bir süreç olduğu için zor zamanlarda ülke olarak çok güzel kenetleniriz. Bu beni çok mutlu etti, onurlandırdı. Destek görmek, insanların duygu ve düşüncelerini paylaşması tabii ki Türk evladı olarak tüylerimi diken diken etti. Çok mutluyum, herkese teşekkür ederim."

  • Milli takımın Fransa deplasmanındaki golü asker selamı vererek kutlamasından dolayı gurur duyduğun altını çizen Enver Cenk Şahin, "O ayrı bir gurur, bu duyguyu yaşayan herkes bunu hissetmiştir. Özellikle gol sonrasında yapılan şeyler gurur verici. Suriye'de operasyonda bulunan Mehmetçiklerimize armağan olsun." yorumunu yaptı.


#Enver Cenk Şahin
#Futbol
#Göksel Gümüşdağ
#Medipol Başakşehir
#SÜPERLİG
4 yıl önce