|

Feghouli maçta yok, idmanda var

Galatasaray'da sırt ağrıları nedeniyle BB Erzurumspor maçı kadrosuna alınmayan Feghouli, bugünkü idmanın tamamında takımla çalıştı.

14:35 - 25/10/2020 Pazar
Güncelleme: 15:45 - 25/10/2020 Pazar
DHA
Feghouli çalışmalarda yer aldı.
Feghouli çalışmalarda yer aldı.

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında MKE Ankaragücü ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda, dün akşam BB Erzurumspor ile oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas çalışması yapıldı. İdmanın ana bölümünde dayanıklılığa yönelik çalışma gerçekleştirildi. Son bölümde ise interval koşular yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Feghouli takımla çalıştı

Sarı-kırmızılılarda Sofiane Feghouli, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Martin Linnes ise tedavisinin ardından kendisi için hazırlanan program dahilinde özel çalıştı.

  • Yarını izinli geçirecek Galatasaray, Ankaragücü maçının hazırlıklarına salı günü saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
#Galatasaray
#Feghouli
3 yıl önce